Quantcast
Till salu inom: ”

fiat topolino säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Max Ström,. 2007. Antal sidor: 271. 245 x 285 mm s. Inbunden. Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Detta är boken om 50 bilar som väcker förundran. Det är bilar som är vackra, tokiga, snabba, fula, betydelsefulla eller rätt och slätt usla. Här finns historien om varför "Helgonet" kör Volvo i stället för Jaguar. Här finns berättelsen om bilmagnaten som började smuggla knark för att rädda sin fabrik. Här finns Bugatti och Ferrari men också lilla Fiat Topolino. Och här finns den norska bilen Troll....
27 år sedan jag har köpt den här veteran bilen. Det var helt återställd. Sta runt. 20 år i garaget. Motorn återställdes av (specialister från Husqvarna) helt. Bilen är fantastisk! Topolino är från Österrike och är väl underhållna. Bilen är italiensk, men byggdes på licens STEYER PUCH och är qualitäts mäsigt mycket bättre än de italienska modellerna. KM vet man inte efter 59 år. Kärleksfullt återställs. En sällsynthet i detta tillstånd vård. Original Österrike Registreringspapper. Bilen är i Sverige.
fiat 500 SÅLD renoverings objekt+div delar Har inga papper till 500 men orginal plåtarna sitter på så jag tror inte att det är problem att rega den. Fiat 124 kaross utan motor och växellåda med papper Vill du ha fler bilder skicka ett mail så kan jag ordna det.Vill du ha mer info skicka ditt namn och telenr så ringer jag upp. Ge ett bud. OBS BILEN FINNS I SKÅNE!!