Quantcast
Till salu inom

"fladdermusfåtölj säljes"

Tidigare annonser till salu

Hyllor och skåp  ·  Stockholms län

Chiffonjé/byrå i teak (samt fladdermusfåtölj)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Mycket välbevarad chiffonjé i teak säljes! Underdelen rymmer tre stora lådor och den låsbara (2 nycklar finns) övre delen en utdragbar skrivbordsskiva samt tre mindre lådor och fem små fack. Ovandelen är vackert rundad och lådorna rymliga och väl fungerande. Chiffonjén är mycket väl bevarad och kan användas både som skrivbord och byrå. Längd: 90 cm Djup: 45 cm Höjd: 97 cm Jag säljer dessutom en klassiker - en gul fladdermusfåtölj med svart karm. Karmen är något kantstött men kan målas. Pris: 2000 kr Möblerna finns i Aspudden. Fler bilder på chiffonjén kan mailas vid intresse!
3 500 kr
Blocket.se

Fladdermusfåtölj, Loftsäng och "dockskåp"

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Loftsäng 1: SÅLD B 127x L 215, H 196cm. 155cm under! Bäddmått 120x200cm. Inkl madrass 10cm. Ren furu. Stegen kan hakas av och hängas på sidan! Fladdermusfåtölj: 1500 kr Från 60-talet med ny klädsel. "Dockskåp": 800 kr NU 500 kr Handgjort (50-talet) i furu, grönbetsat. L 119x H 80, D 35cm. 2 skåp med hyllplan, 2 draglådor, 1 stor låda på hjul.
1 000 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Stockholm

Fladdermusfåtölj läder Butterfly fåtölj

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
En klassisk Fladdermusfåtölj Butterfly fåtöljen tillverkas i snyggt slitet svart kraftigt vintageskinn för att få ett riktigt klassiskt utseende. Butterfly fåtöljen för direkt tankarna till New England och dess klassiska inredningsstil samt till en trendig hotellobby i New York. Produkt fakta: Klädsel: Svart Vintagebehandlat läder Stomme: Metall Höjd: 107 cm Bredd: 80 cm Djup: 76 cm Nypris: 4595:- Den är aldrig använd och jag säljer den för endast: 1900:-
1 900 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Fladdermusfåtölj - kultmöbel från 50-talet

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Jag säljer en riktigt fin fladdermusfåtölj från 50-talet. Det är snyggt röd och i äkta galon med ställning i svartlackerat stål. Mycket bra skick för att vara så gammal. Ställningen är lite skavd men den röda färgen är nästan lika fin som när den lämnade fabriken nån gång för 50 år sedan. Några ditsydda stygn i galonsitsen - men inget är nytillverkat - allt är original. Fåtöljen har en fin patina, precis som det skall vara. Nu har du chansen att skaffa en av 50-talets verkliga kultmöbler. Dessutom ett fint exemplar som ger ett lyft till vilket rum som helst. Fåtöljen finns på Kungsholmen och hämtas där. Jag har ingen möjlighet att leverera den till dig. Pris: 1100:- eller bud.
1 100 kr
Blocket.se

Billybokhylla Ek + Svart fladdermusfåtölj

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Ek-bokylla, Billy från IKEA Bredd: 80 cm Djup: 39 cm Höjd: 202 cm Tillhör gör även CD-hyllan till Billy som förs in i ett av hyllplanen. I nedre delen av hyllan är bakskivan lite spräckt och ett hål upptaget för kabelgenomdragning. Går mycket lätt att dölja med innehåll i hyllan. Nypris ligger på dryga tusenlappen. Nu vill vi ha 200:- Svart fladdermusfåtölj Klassisk fladdermusfåtölj. Tyget omklätt men originalram från 60 talet. 100:- Hämtas i Lund.
100 kr
Blocket.se