Quantcast
Till salu inom: ”

flipper 470 gt nytt kapell ny säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Båten är vårrustad och klar sånär som på ett lager bottenfärg men det kan ordnas vid snabb och enkel affär. Polerad och vaxad, fin i plasten. Kapellet är omsytt, tvättat och impregnerat, ser nästan nytt ut. Motorn är servad med ny olja i växelhuset, nya tändstift och ny impeller. Trevlig och användbar båt i bra skick, dock ej nyskick. Bara att sjösätta och njuta hela sommaren.Båten har som original röd dekorrand, lackerad grå av tidigare ägare. Trailer ingår ej, reggad trailer kan lånas för hemtransport i 80 km/t om så önskas. Ring för mer info eller för att komma och kolla.
Hej!, Säljer nu min Flipper 470 GT med 60 hk Yamaha- 97 Skrovet är väldigt välvårdat. Bottenmålad och polerad varje säsong. Motorn: Yamaha 60 Hk- 97 Servad varje säsong. Ca 20.000 kr i nya delar i motorn. (kvitton finns) Det som ingår: Båttrailer Nytt kapell Dynor Ankare Fendrar
Nu säljer vi vår Flipper 470 GT med röd rand och röda sittdynor(bruks-slitna) som vi haft sedan 2009, till förmån för köp av större båt. Båten och motorn är från 1985, så denna snart 30-åriga dam är i bruksskick. Den har en vattenskidbåge, elstart samt hydraulisk tilt av motor. Kapellet är dock slitet och bör ses över. En Laxåtrailer för upptagning o isättning medföljer. 2009 Ny stereo 2010 Drevbyte hos Kenty's på Ingarö 2010 Langetterade båtmattor Båten är sjösatt och kan naturligtvis provköras. Ej intresserad av byten.
Flipper 470 gt Båten är i fint skick. Motorn är en Evinrude 50HK fyrtakt EFI. Den är nyservad inför säsongen 2015 med impeller, olja och filter. Nytt marinbatteri och huvudströmbrytare 2014. Delbart kapell i fint skick. 2 st fiskespöhållare för trolling. Går utmärkt att åka wakeboard, ring eller liknande efter. Lätt att ta sig upp i båten med badstegen. Länspump med nivåvakt. Finns 2 stora förvaringsutrymmen under dynorna. Medföljer fin bromsad 80km/h trailer med nya däck. Fler bilder kan mailas vid intresse. B.V.S.A.