Quantcast
Till salu inom: ”

flower lamp helena christensen habitat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Villa Helena B&B, vuxenboende nära hav o bad på östra Orust. Beläget i lantlig miljö med enskilt o insynsskyddat läge. Stor trädgård o uppvärmd pool för rekreation o avkoppling. Sköna kvällar på den stora möblerade uteplatsen med grillning i solnedgången. Gångavstånd till salta bad 5-8 min o med naturen inpå knutarna. Kiosk och Restaurang med pub o underhållning finns i närbelägna Slussen 1,8 km. Låna gärna våra cyklar. Kanotuthyrning. Dubbelrum inkl lakan, handdukar, badrockar o frukost ingår. Pris 800 kr/natt För mera info: www.villahelena.se
Kjol & Klänning, stl. 36 (S), dam Cool Odd Molly-klänning i storlek 1! Small-medium, storlek 36-38. Helt utsåld i handeln. Ljuvlig strandklänning med halterneck i underbar frotté. Äppelgrön bas med rött tryck och citrongult. Snygg svart- och vitbroderad smock i ryggen. Extraknapp i påse vid tvättlappen. Klänningen är HelenaChristensens favorit! Se: http://deepfling.com/oddmolly/?filter=cat&cat=su9&product=1240870242. Inköpt 2009 men har aldrig använts - bara provats. Maskintvättas i 40 grader. 80% bomull och 20% polyester. 270 gr, allover-printed, smock-broderi, single jersey-putsning, molly dollar och vintage-tvätt.
2 st Helena Flower Lamp från Habitat, de är inköpta på R.O.O.M i Stockholm i två omgångar så kopparfärgen på blombladen skiljer sig något. Skick: den ena är felfri, på den andra har sladden släppt från strömbrytaren (se vänster lampa). Något som den händige kan fixa och jag säljer därmed denna billigare än den ändra som är felfri. Båda fungerar dock utan problem. Pris: den felfria 300kr och 150kr för den med skadan. 1st helvit Multipot från italienska Rotaliana, fungerar som en laddningsstation för allt som behöver laddas. Sladdarna göms undertill, man lyfter på locket och aktiverar strömbrytaren. Ovantill så finns det även en lampa som ger ett behagligt ljus. Perfekt för hallen eller kontoret. Bild nr 2 är den som jag säljer, bild nr 3 är en produktbild och visar mer hur den funkar. Pris: 200kr Hämtas i Västertorp.
Flexible stemmed Helena gold flower table lamp designed by Helena Christensen exclusively for Habitat. Nypris 800 kr
Helena Christensen Habitat Flower lamp