Quantcast
Till salu inom: ”

forskajak säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu ska jag sälja min kajak som jag har haft i 4 år. Den är sparsamt använd. Har använd den som allroundkajak. Kajaken är väldigt lättmanövrerad och rolig att leka med och lämplig för forspaddling. Kajaken är lämplig för personer mellan 45-80 kg även barn. Kajaken är liten och smidig och har ett bekvämt anpassbart säte. Längd 236cm Bredd 64 cm, vikt 16kg. Säljer allt komplett med delbar paddel, neopren-kjol storlek S, samt flytväst. Kajaken finns vid en sjö med privat brygga, så ni kan testa på plats.
Kajaken är 4 år, sparsamt använd som allroundkajak. Väldigt lättmanövrerad, rolig att leka i vågorna , lämplig för forspaddling. Kajaken är liten och smidig och med ett bekvämt anpassbart säte. Kajaken är för mindre personer mellan 45-80 kg även lämplig för barn. Längd 236cm Bredd 64 cm, vikt 16kg. Säljer allt komplett med delbar paddel, neopren-kjol samt flytväst i storlek S. Kajaken finns vid en sjö med privat brygga, så ni kan testa på plats.
Säljer fantastiskt trevliga kajaker då vi inte använder dem pga båt... Röd kajak, mycket lättpaddlad och stabil i vattnet, paddel ingår. Är ingen utpräglad havskajak men stabiliteten gör att den funkar bra även i havet om sjön inte är alltför grov. 2500kr Gul forskajak! Plats för vuxen och litet barn. Rolig och extremt stabil, paddla var du vill, hav, fors, älv, insjö. Utmärkt att fiska ifån. Paddel ingår Pris 2000kr Eller köp båda för 4000kr
ESKIMO DIABLO är kanske den mest allsidiga forskajak man kan äga. Den passar stora som små paddlare, nybörjare som fullblodsproffs. Det är en alpinkajak som är lättsurfad och därför faller freestyleåkaren i smaken. Diablon går utmärkt att paddla både små och storvolymsälvar. Tillverkad i HPDE-plast. Längd: 300cm Bredd: 61cm Volym: 250 L Vikt: 19 kg Cockpit: 88x45 cm Luftkuddar, Fotstötta, Neoprenöverdrag, ryggstöd och urtappningsplugg ingår. Paddel kan följa med vid snabb och smidig affär. Fler bilder kan mailas vid intresse.
Säljer min Liquid Logic V 56. En riktigt bra kajak som har normalt slitage. Passar paddlare mellan 65-95kg. Finns även paddel Werner Sherpa med böjt skaft. Hjälm Sweet Predator storlek L. Våtdräkstbyxor PeakUk storlek L. Jacka med inbyggt kapell, även PeakUk storlek L. Jackan är trasig i gummit som försluter öppningen i ena ärmen och i halsen så den medkommer gratis. Det är dock fullt möjligt att laga skadorna. Det inbyggda kapellet nyper tätt kring sittbrunnen än fast "snodden" börjat lossna på sina ställen runt neoprenet. Hela paketet 3000 kr. (kanonpris!) Bara kajaken 2000 kr.

... eller prova att söka på kajaker forskajaker