Quantcast
Till salu inom: ”

fyndtorget blekinge säljes

ASUS Laptop
F
Sölvesborg
Vapenskåp
F
Olofström
Retro
F
Blekinge län
Mattor
F
Blekinge län
Cross moped
F
Blekinge län
blöjor
F
Blekinge län
DÄCKSTÄLL
F
Karlskrona
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kyosho Pure-Ten alpha med pergout 206 WRC (ej elektronik)Kyosho Outrange ST (Stadium+Monster) (all elektronik, dock är det elektroniska fartreglaget konstigt, är i behov av reperation)Kyosho EP Ultima ST (stadium+ Monster) (ingen elektronik)Båten är en äldre träbåt med viss finnish behov. (all elektronik, motor 15*6 linnad)Prefex radioSnabbladdare och 12h laddareFlera acc (5 st) Alla instruktionsböcker finns. Mycket utrustning och reservdelar.. Nypris över 13.500 kr. Prutat och klart: endast: 1500 kr. Säljes pga tappat intresse och vill bli av med det.
1. Socialt arbete av Anna Meeuwisse*Sune Sunesson*Hans Svärd 260: -.2. Forskningsmetodikens grunder av Runa Patel, Bo Davidsson 145: -.3. Social work av Lena Dominelli*Malcolm Payne 240: -.4. Samhällsproblem av Ted Goldberg 250: -.5. Etik i socialpolitik och socialt arbete. av Erik Blennberger 220: -.6. Anti-Oppressive social work theory and practice. av Lena Dominelli 210: -.7. Handläggning och dokumentation inom socialtjänsten. av socialstyrelsen240: -.8. Europarätten Av Mattias Nilsson och Jenny Lundberg 100: -9. Process- och straffrätt Av Lars Heuman 75: -Alla böcker är i fint skick. Kan levereras till Kalmar finns i Karlskrona
Matbord med 6 stolar i lackat vitt.Längd = 160 cm Bredd = 100 cmHöjd = 75 cmFinns en utdragsskiva på 40 cm under bordet som är lätt att ta upp om man vill ha ett större bord.Dynorna på stolarna är klädda i silvergrått tyg. Lätta att klä om. (Är någon fläck på någon dyna men jag lämnar med tyg ifall ni vill klä om).Bordet är begagnat men i fint skick.Ring efter kl 18.00 på vardagar. Går bra att maila också.
Hejsan ! Skulle vilja bli av med min bärbara dator från märket Appel. En dator jag haft under 1 år nu och som är riktigt pedant skött. Ingen minsta repa eller anmärkning den tiden jag haft den. Har den hemma av ingen användning alls just nu och känner att jag vill bli av med den snarast av ett starkt intresse av den som känner starkt för Appels varor. Iaf vid frågor så kontakta mig så berättar jag mycket mer. Tillbehör :Laddare och kartongen jag fick när jag köpte den.
Hej,Jag lägger dig med ett lån från 2000Kr à 10.000.000 Kr är mycket enkelt att alla som kan betala. Jag gör också investeringar och lån mellan i synnerhet alla slag.Jag erbjuder lån på kort, medellång och lång sikt samarbete med min advokat och en prisvärd återbetalningstid.Vi vet inte dina tullen och våra överföringar från en bank för säkerheten i transaktionen.För alla ansökningar fram förslag i förhållande till priser och Staging av betalningar och jag kommer att vara din hjälp. Kontakt: gloria.laura47@gmail.com