Quantcast
Till salu inom: ”

gör vad ni vill men döda henne inte säljes

Nattfåk
F
Kåda
F

Tidigare annonser till salu

Inbunden i nyskick. - Kvinnan som kommer till akutmottagningen efter en överdos är misshandlad och nedgången, men sjuksköterskan Karin känner ändå genast igen henne. Det är Maria, hennes bästis från skoltiden, en gång klassens sötaste flicka. Karin är i tjänst den natt Maria dör, och det är hon som får trösta den förtvivlade morfadern som är den enda anhörig som infinner sig. Kanske är det inte förvånande att Maria slutar som hon gör; efter långvarigt missbruk och ett liv på gatan. Märkligare är att så många plötsliga dödsfall sedan inträffar kring henne. Det måste finnas ett samband, resonerar Karin, men det är ingen som vill lyssna...
En ung rotlös dagdrivare, Joe, skaffar sig ett jobb på en pråm som reser mellan Glasgow och Edinburgh, ägd av Ella och hennes man Les. En eftermiddag hittar de liket efter en ung kvinna som flyter i vattnet. Är det en olycka, ett självmord eller mord? Medan polisen gör undersökningar och en misstänkt man arresteras så framkommer det att Joe vet mer än han vill erkänna. Bit för bit avslöjas Joes relation till den döda kvinnan. Samtidigt utvecklas en ömsesidig men outtalad attraktion mellan Joe och Ella som ökar spänningarna på den trånga pråmen.
Blonda, sprudlande Buffy (Kristy Swanson) är en typisk högstadietjej och hejaklacksledare - hennes mål här i livet är att -gifta sig med en filmstjärna och sedan dö- och inget kan komma i hennes väg. Men allt ändras då en främmande man (Donald Sutherland) talar om för henne att hon är utvald av ödet att döda vampyrer. Med hjälp av en romantisk rebell (Luke Perry), använder Buffy sina skolkvällar till att skydda L.A. mot Lothos, -Vampyrkungen- (Ruther Hauer), hans högra hand Lefty (Paul Reubens), och deras envisa, blodsugande gäng. Hon gör allt det du förväntar dig av en hejaklacksledare!
Berättelsen om Ned. En ensam pajbagare som kan få de döda att återuppstå genom att röra vid dem. Men det finns en hake. Om han rör vid dem igen, reverseras miraklet. Eller så gör någon annan det. Vad gör man? Enkelt: Man tar kontakt med en detektiv och tar tillbaka mordoffret tillräcklig länge för att lösa vem som mördade dem, och hämtar hem belöningen. Saker och ting går bra tills Neds ungdomskärlek är personen i fråga, och han vill ha kvar henne för gott.
Format:Inbunden i hårt kartonnage med skyddsomslag Tryckt år:1977 Skick:I fint skick Vikt opackad:418gram Se! resume!--- Del 2 i serien om Marianne. Övertygad om att hon dödat sin man flyr M. till Frankrike. Där blir hon snart en bricka i spelet mellan landets mäktigaste män: Polisministern Fouché, politikern Talleyrand och de royalistiska konspiratörerna. M. gör även karriär som sångerska och snart faller Napoleons blickar på henne. Hon blir kejsarens älskarinna och upplever en kort tid av lycka