Quantcast
Till salu inom: ”

göte ryberg kniv säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min finaste kniv i samlingen, en GöteRyberg nr 3. Göte blev medlem i både den tyska och amerikanska Guilden med sina speciella knivar. Knivar med stål i Sandviken 12C27 och ett grepp som få andra knivar kan uppvisa. När jag köpte kniven så sa Göte på sin breda smålänska" Nu lovar du att du använder kniven". Jag gjorde så en enda gång sedan har den legat och blivit oljad ibland. Det såldes en för 3.500 på en av Stockholms vapenauktioner för en tid sedan, ett exemplar som låg långt efter min i skicket. Därför sätter jag samma pris.
Säljer en helt oanvänd kniv, mod. 5 gjord 1991 av, Master KNIFEMAKER Göte Ryberg . Både kniv och läderfodral är signerade. Certifikat finns på stålet i klingan. Kniven är 25 cm lång varav klingan är 12,5 cm. Skaftet är av älghorn. Vid intresse skickas ytterligare bilder via mejl.
Säljer minna två finna Göte Rydberg knivar
Exklusiv Samlar Kniv av "Göte Ryberg" säljes på uppdrag av kund. Kniven är graverad och signerad (H.S) av f.d Husqvarna vapenfabriks mäster gravör Hasse Svensson. Kniven är ej brukad och säljes som ny! Begärt pris: 4700:-
Ryberg fällkniv säljes till högstbjudande.