Till salu inom

"garnaffär till salu säljes"

Butik

Livets aviga och räta

30 kr
NYTT Bokbörsen
Butik

Livets aviga och räta

60 kr
NYTT Bokbörsen
Butik

Bokmärkesängeln

181 kr
NYTT Bokus

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Hallands län

Söker lägenhet

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Hej! Jag är en trevlig och skötsam tjej som är i behov av en lägenhet. Jag har inga husdjur och jag röker inte! Den 1:e juni tar jag studenten från gymnasiet och har då jobb. Jag har även jobbat extra vid sidan av skolan i fyra år. De tre senaste åren på Sytjänst, den lilla garnaffären inne i Kungsbacka centrum Jag är intresserad av det mesta, gärna i eller utanför Kungsbacka. Är hemskt tacksam för svar! Tack på förhand!
0 kr
Blocket.se
Sömnad och Symaskiner  ·  Kungsbacka

Garnlager till inköpspris Kanontillfälle

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Garnlager, knappar och stickor, från nedlagd Garnaffär säljes till inköpspris. Marknadsvärde 27 000. DROPS-garner: Alpaca, Bommul-lin, Cotton-Viscose, Eskimo, Highlander, Ice, Karisma, Muskat, Paris, Safran, Silke-tweed, Symphony, Ull-flamé, Vienna, Vivaldi. Glittertrådar i olika färger. SANDNES-garner: Chili, Funny, Kitten mohair, Lanett, Mandarin petite. Stickor: Parstickor i metall och bambu, rundstickor i plast och metall. Strumpstickor i metall. Knappar i trä, pärlemor och buffelhorn. Säljes endast i helt parti. Detaljerad lista kan erhållas vid intresse. Frakt betalas av köparen. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
13 000 kr
Blocket.se
Butiker  ·  Linköping

Garnaffär överlåtes

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Väl inarbetad Garnaffär som ligger centralt i Linköping överlåtes. Butiken heter Garnverket och är en franchise till Garnverket i Stockholm. Liten trevlig butik på Storgatan 54. Inga förberedelser behövs. Hemsida, kassaregister, skyltar och inredning allt finns. Det är bara att hoppa in och börja sälja. Om du vill kombinera med andra typer av varor förutom garner för stickning, så är vi öppna för det. Lokalen kan även överlåtas till annan verksamhet. Sedvanligt godkännande av fastighetsägaren krävs. Restaurang eller liknande är inte möjlig. Ring Janne för mer information.
0 kr
Blocket.se

Del i butikslokal

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Vi har en butikslokal på drygt 200 kvm och den är för stor för oss och vill därför gärna dela den med någon. Lokalen är i form av en stor öppen yta och har stora skyltfönster ut mot gatan. Vi har en garnaffär + kontor i lokalerna idag. Hyran ligger på 1200:-/kvm + el. I hyran ingår del i kök och toaletten som har duschmöjlighet. Finns intresse så kom gärna och titta efter överenskommelse antingen via mail eller telefon.
0 kr
Blocket.se
Butiker  ·  Hudiksvall

Väletablerad garnaffär i centrala Hudiksvall

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En av Hudiksvalls äldsta butiker är nu till salu. Garnaffär sedan 1927. Bra läge i centrala Hudiksvall med inarbetad kundkrets.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj