Quantcast
Till salu inom: ”

gengasbil säljes

Tidigare annonser till salu

Format:Inbunden i hårt kartonnage med skyddsomslag Tryckt år:1983 Skick:Lite dåligt skyddsomslag annars i bra skick Anm:Namnad Vikt opackad:959gr Se! resume!--- Krigsåren 1939-45 innebar en radikal förändring av det svenska samhället på nästan alla områden, socialt, ekonomiskt och inte minst ifråga om attityder och föreställningar. Förf. ger en lättillgänglig och faktafylld skildring av denna tid, då gengasbilar, fältsport och mörkläggning var en självklar del av verkligheten
Har en gengasklyv som är till salu, helst till någon som har en gengasbil. 1000:- eller högstbjudande. Endast telefonsvar!
Limhäftad, 444 sidor. Allmänna förlaget (Uddevalla, 1973). Denna avhandling är från ransoneringsköernas, vedupplagens och gengasbilarnas tid. Ett väldigt förvaltningsmaskineri måste byggas upp för att reglera hela krissamhället. Det kunde gälla material till skosulning eller evakuering av gamla och barn. Serie: Sverige under andra världskriget. Hyggligt skick. Veck på främre omslag samt på ca 100 s. Mindre reva i bakre fals. Namnteckning på smutstitelblad.
Trailer 2000 nr 1 Volvo FM12 Gengasbilar Scania Euro 3 mm
Trailer 2000 nr 1 Volvo FM12 Gengasbilar Scania Euro 3 mm