Quantcast
Till salu inom: ”

gipshiss säljes

F

Tidigare annonser till salu

Gipshiss/Gipslift - vridbar, ihopfällbar, upp till 68kg belastning och med en arbetshöjd på 3,5m kan den bli din för endast 1200kr. Nästintill oanvänd så vi kan kalla det "funktionstestad" och godkänd med guldstjärna. Är nu klar med bygget och istället för att samla damm i en källare kan den få hjälpa andra minimera kroppsskador pga onödiga lyft. Kom och köp! Först till kvarn för satt pris vinner.
Hos oss på ProRent Maskin AB kan du hyra små & medelstora byggmaskiner för bygget eller hemmet till rimliga priser. Vi hyr ut borrhammare, sticksågar, tigersågar, skruvdragare, avfuktare, bultpistoler, slipmaskiner för trä & betong, elhyvlar bilmaskiner, stoftavskiljare mm. Vi har också tillbehör som... Filter till stoft-avskiljare & luftrenare, tigerblad, arbetskläder, skjutspik, knivar tumstockar, tejper, arbetshandskar, munskydd, hörselskydd mm.
Gipshiss av känt märke,gipslift,gips hiss, gips lift.skiv hiss
Gipsvagn och gipshiss CM verktyg årsmodell 2003 Praktisk utrustning för förflyttning av gipsplattor. Observera att angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2012-02-02 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!

... eller prova att söka på gipslyft gipshiss skivhiss