Quantcast
Till salu inom: ”

glas skåp modellbilar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Skåp

Växjö
Ikea Skåp

Uppsala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Har ett vitrinskåp utöver det vanliga till salu:) Skåpet är designat och handbyggt av en inredningsfirma. Själva skåpet är i ek med tillhörande 18 st hyllplan i 4mm glas och 4 st dörrar i glas! Belysning är 6st vinklingsbara och infällda LED spotlights. Sockel av handbyggt 38kg tungt rostfritt plåt! Måtten är 2x2 meter och ca 30 cm djup Har haft mina modellbilar i det och det blev hur snyggt som helst:) säljer den nu pga flytt. Intressant? Mail Ring Sms För mer info Mvh
Aluskåp med 5mm glas o belysning i nyskick. Slumpas med innehåll, 20st modellbilar fr 60- talet ett "fynd" kolla priset prutat o klart Först till kvarn.
Vi har kommit över ett stort och unikt parti av cylinderblåst glas lämpat för en mängd olika användningsområden. Glaset är blåst i början av 1900-talet och monterades i en muséeinredning ca 1915. Det har sedan dess skonats från UV-ljus, väder, vind och annat slitage. Glaset är 3mm tjockt och mycket flexibelt och lättskuret. Förutom att glaset alltid varit väl skyddat är det också unikt i sin area och finns i skivor om ca 2200x1200 mm, 1800x1800 mm och där i kring. Totalt har vi tillgång till mer än tvåhundra kvadratmeter glas. Majoriteten av glaset är monterat i ramar och har använts som dörrar i utställningsmontrar / glas-skåp. Att demontera det från ramarna är mycket enkelt. Ramarna är i lamell-limmad ek på fururam. Glaset sitter i vissa fall kvar i de imponerande utställningsmontrarna. En del montrar är omsorgsfullt demonterade och komplett packade på europapall. Från samma museum har vi också tillvaratagit ett hundratal mycket trevliga hyllkonsoler i plåt, nätta utställningskabinett / vitriner med toppglas, samt kompletta skåp med smala lådor för samlingar av olika slag. Inredningen lämpar sig för myntsamlingar, insektssamlingar, fjärillssamlingar, smyckesutställning, modellbilar, frimärkssamlingar, kort sagt lämpligt för display. Vår ambition är att avyttra materialet under det närmaste året. Detta gäller främst träkonstruktionerna, eftersom dessa kommer att förvanskas vid långvarig lagring i en icke klimatstyrd miljö. Glaset ska också säljas, men då det klarar av att lagras lång tid har vi inte samma brådska med detta. Priset baseras på kvantitet och vi inväntar bud på hela eller delar av partiet. Kontakta oss om något eller några av ovanstående objekt verkar intressanta och vi kan maila er fler bilder. Ni kan också se inredningen där den en gång stod genom att använda denna länk: http://www.kulturportallund.se/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=4155
Fint Glas skåp för priser, modellbilar m.m. L: 1220 mm H: 1035 mm D: 320 mm Benens höjd 500 mm Två glashyllor men fler hyllor går att sätta dit.
Nu ska jag sälja min samling av 30 st enbart röda modellbilar i skala 1:18. Det är en blandad bilpark av kända modeller som levereras i sina original-kartonger och säljs pga flytt och därmed platsbrist. Alla bilar säljs tillsammans och då ingår även 2 st förvaringsskåp med plats för 12 bilar/skåp på hyllplan av glas.