Quantcast
Till salu inom: ”

golvsvets mattsvets leister säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Dags att sälja grejerna då jag inte längre är aktiv inom yrket. Lite smutsiga men fungerar perfekt och har aldrig haft problem. Leister värmepistol Leister svets med svets och lödmunstycke Månkniv och släde Trekantskrapa Nedfällare Holkjärn Verktygslåda Nypris på svets och värmepistol ligger på 3600kr respektive 3500kr. Resten av grejerna är väl småsummor. Vet att verktygen är begagnade och begär inte nypris, men skambud ignoreras. Maila eller smsa ett bud så hör jag av mig om det är intressant. Svarar inte på samtal. Pris : Bud Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer ett elverk med driftsäker hondamotor på hela 6 kw.Möjlighet att koppla in 3-fas handske finns för dig som är elkunnig Motsvarande hondaverk med samma specifikationer ligger idag runt 25000 kr nytt. Passar bra till dig som behöver strömförsörjning på kolonistugan eller fritidshuset eller liknande.pris 3500 kronor nedanstående kvalitetsverktyg säljer jag till under halva nypriset. Säljer en leister mattsvets i mycket fint skick.som ny 1600 kr Säljer en bosch regelsökare D-tect 150 wallscanner professional mycket fint vårdat skick. Den enda wallscanner som är värd namnet på marknaden idag. 3900 kr Säljer en hilti pmc 36 multifunktionslaser.Proffsverktyg med mycket användbara finesser .fint skick 3500 kr inget skickas och inget prutas.Jag håller det den tid det tar för er att köra hit
Säljer mina golvläggar grejer pga av tidsbrist att hålla på med det längre, så nu säljer jag allt som ett paket. Allt som kan tänkas behövas för att lägga matta är med. Helt ny leister svets med 2 svanmunstycken och en trådmunstycke. 1 leister fön. 2 delphin knivar med läder fodral. 1 rundskär. 1 polygrip till svetsen. 1 stålborste till svetsen. 1 Mozart kniv med distanser. 1 limspridare ergo 4-5mm 1 tryck bräda 1 liten tryck i stål med rull 1 mattställning 1 hink 1 slipkloss med skaft 1 limroller med skaft och elementspensel 3 spackelbrett i storlekarna L/M/S 1 10 cm linjal med 45 gradera vinkel 1 7 cm linjal 1 2.5 meters linjal 1 limtrasa Och väskan följer med.