Quantcast
Till salu inom: ”

grythyttan a2 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bild 1 och 2 4 st - Grythyttan A2 stolar. De är äldre och i behov av lite omsorg i form av målarfärg och ev. nya armstöd. Säljes för 700 kr styck eller 2.500 kr för alla 4. bild 3 och 4 2 st - Stommar till ädre variant av Grythyttan-stolarna. Osäker på tillverkare men vet att de är från 50-talet. Säljes för 250 kr styck eller 400kr för båda.
Grythyttan - Bord med parasollfäste, 3 st A2 stolar.
Fixa finaste stolarna själv till i sommar! 6 st Grythyttan A2 original underreden. Inlämnade på Södertälje varmförzinkning förra året för renovering. Blästrade och varmförzinkade. Superfina. Obs! Enbart underredena se bild. Trä finns att köpa (som ett komplett set per stol, dessa är från före 1960, dvs 50 cm) från bl a Länna möbler. Kostar från 531 kr/set. Säljer enbart alla tillsammans. Finns i Älvsjö.
Fyra gamla fina Grythyttanstolar modell A2 säljes med tillhörande runt bord.
Påskfynda nu !! 3 st, ädre mod, GrythyttanA2 i mycket bra skick. Allt trä är renslipat och är oljad ek, har stått på vinden i 20 år men nu skall dom bort, Den bruna färgen kan vara original av slitaget att döma ?vet ej har inte brytt mej om att bättra lackskador enär köparen kanske vill måla dom i en annan färg.Säjes i parti om 3 st,