Quantcast
Till salu inom: ”

guldkedja 18k balestra säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bellux herrur

Södertälje
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer en Guldkedja ankarmodell 18k balestra med en vikt på 50,7 gram och längd 51cm, bredd ca 5mm. Kedjan är i absolut nyskick blank och fin. Nypris ca 35-40.000:- i butik Mitt pris: 16.000:- Vi kan mötas upp på pantbank eller hos guldsmed för att göra upp affären för bådas säkerhet. Endast kontanter är aktuellt inga byten mot något!!
Kortfattat:Om du är ute efter en lagom och fin guldkedja så har du hittat rätt. Ankar länk till salu, Svensk 18k guld Balestra stämplad mycket fin och kraftig kedja i fint skick . Längd : 58 cm Vikt: 109.4 gram Är du intresserad och beredd att betala det som står på annonsen så är du välkommen för en affär. Inga sista priset kompisar eller liknande och det är inte silver jag säljer utan guld! Vid intresse Skicka mejl!
Guldkedja 18k 55gr ca 52cm lång i nyskick. Märke Balestra dvs en kvalitétskedja, se Balestras hemsida. Stämplad med kattfoten, 750, balestra osv. Jag svarar bara på seriösa bud och lämnar bara ut mitt telefonnummer då. Affär görs förslagsvis upp i Göteborg där jag kan träffas hos valfri guldsmed,pantbank eller bank för kontroll samt betalning. Jag legitimerar mig självklart samt skriver kvitto.
Guldkedja Balestra 18k 44,5 gram kattfot
Guldkedja på 66,4g. 61cm. Svarar endast på mail. MVH