Quantcast
Till salu inom: ”

halogenugn långkokare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Långkok
F
Långkok
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Halogenugn (den vita): ----------------------------- Helt ny, har fått den i present. Aldrig använd. Här kan du läsa om ugnen: http://www.flas.shoppinnet.com/sv/?page=productdetails&idp=4646&a=Halogen-ugn Pris: 350 Långkokare (slow cooker) --------------------------------- Du kokar maten långsamt på låg temperatur, kött, fisk eller grönsaker, för att behålla alla smaker och näringsämnen. Man kokar alltså långsamt i den. man häller i alla ingredienser, sätter timern på tex 9 timmar och det är lagom klart när man kommer hem från jobbet. Använt ett par ggr. Pris: 300
Säljer en halogenugn som endast har används max. 3 gånger. Med hjälp av halogenugnen kan du värma upp och tillaga din mat 3-5 gånger snabbare än om du hade använt dig av en vanlig ugn. Fungerar utmärkt, får tyvärr inte plats med den i mitt lilla pentry. Säljer den alltså pga. utrymmesbrist. Köpte den via http://jelmoli.se/product.html/halogen-ugn?category_id=60, och där står även mer deskriptivt om hur den fungerar etc. Priset kan diskuteras! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Albert Bonniers förlag. Första uppl. 2007. 141 s. Inbunden. Formgivare Nina Ulmaja. 636 gram. Nyskick. Långkok passar den moderna människan. Inte bara för att rätter som kalops och boeuf bourguignon är mustiga och rika, utan också för att de i själva verket kräver så lite tid. Medan grytan puttrar på spisen kan man läsa en god bok, fixa med bokföringen eller bara umgås. Den här boken vill uppmuntra till mer långdragen matlagning. Ordet långkok har tolkats i vid bemärkelse, så Jens Linder har inte bara tagit med grytor, utan även soppor, stekar och lådor som tillagas i sakta mak. Många rätter är svenska och egenkomponerade, men långkok finns över hela världen och recepten kommer även långväga ifrån..
Säljer min Crock pot 5,7 liter som är inköpt den 6/4 (kvitto/garanti medföljer, inköpt på elgiganten). Var inte riktigt min grej tyvärr. Använd 2 ggr. Lite info: Mer information Slow cooking (långkok) är en revolutionerande matlagningsmetod som kräver lite förberedelse och som bevarar näringen i maten. Du kan tillsätta alla ingredienser i grytan på morgonen, slå på den och komma hem till en färdiglagad middag. Perfekt till soppor, grytor och andra kokta maträtter till åtta personer. Säker och tidsparande Grytan klarar sig bra utan övervakning och tack vare den låga temperaturen kommer inte maten att brännas vid. Du kan lugnt göra annat medan maten lagar sig själv. CrockPot slow cooker kan diskas i maskin. Låg energiförbrukning Med en effekt på 210 Watt har den en lägre energiförbrukning än traditionell tillagning av mat.