Till salu inom

"herrgårdsflygel uthyres säljes"

Butik Södermanlands län
12 år

1700-talshus i Mälardalen,...

Hyrahyra.se
Butik Västernorrlands län
12 år

Herrgårdsflygel vid havet,...

Hyrahyra.se
Jönköping
12 år

Herrgårdsflygel i Småland

Hyrahyra.se
Butik

Gröna potatisar 2

409 kr
NYTT Book Outlet

Tidigare annonser till salu

Fritidshus  ·  Stockholms län

Herrgårdsdröm vid vattnet

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Med utsikt över mälaren ligger Hägerstens Gård från 1800-talet. Där hyr vi ut vår herrgårdsflygel på 7 rum o kök. 4-5 sovrum om så önskas. Trägolv och bondkök. Fantastisk uteplats med grill och kvällssol, syren och rododendron. Nära till badklippor i Vinterviken och en kvart med T-bana till Stockholms central. Perfekt för dig som vill vara nära stadens puls men ändå kunna gå ner och ta sig ett dopp på morgonen! Eller ta en fika på klubbensborgs anrika café!
0 kr
Blocket.se
Radhus, parhus och kedjehus  ·  Södermanlands län

Herrgårdsflygel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Lindholms Gård är beläget mellan Eskilstuna och Strängnäs. Vi erbjuder en vacker miljö med härlig natur i en levande jorbruksmiljö. Varmhyra genom gårdens gemensamma fastbränslepanna. Äldre charm med kakelugnar. Tvättstuga. Badrum med badkar. Gästtoalett. Två gästrum på vinden med eluppvärming utöver 6 rum i ett våningsplan. Garageplats ingår. Vi ser gärna en barnfamilj med intresse för trädgård eller jakt. Bra skolor i både Eskilstuna och Strängnäs. OBS endast svar via e-post.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Värmlands län

Herrgårdsflygel

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
OBS! Gården har ingen gatuadress! Herrgårdsflygel i Forshaga 20 min. bilväg norr om Karlstad. Uthyres fr.o.m. 2012-06-01. Eventuellt tidigare tillträde. 90 m2 fördelat på 3 rum och stort kök med matplats och egen trädgård. Extra frysskåp i tillhörande stort förråd. Kallhyra 3900 kr/månad. Ej hund och katt. Helt rökfri person. Sophämtning, vatten, badplats vid Klarälven, lugnt och avskilt läge ingår. Får finns. Miljöbilder finns på kvarntorpsherrgard.se Fast anställning med referens krävs.*
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Herrgårdsflygel hyres

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej! Söker en herrgårdsflygel el likande att hyra i en längre period fr.o.m. 1/4 alt 1/5-2012. Max 1 timme från stan. Gärna nära ett stall då jag har häst. Har bott i stan en längre tid nu men längtar till naturen och närheten till min häst då det tar för mycket tid att pendla. Jobbar som konsult hemifrån och har mycket stabil ekonomi. Kan även tänka mig att bekosta en del av renovering av en flygel om jag får ett långsiktigt hyreskontrakt.
0 kr
Blocket.se

Herrgårdsflygel mot två mindre bostäder

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi funderar på att försöka byta den herrgårdsflygel från 1750-talet som vi hyr till två mindre bostäder. Huset är cirka 200 kvadratmeter, har nio rum, några med kakelugn eller öppen spis. Ett unikt boende, som börjar bli för stort och för lantligt för oss. Skriv ett mejl om du/ni har något som kan vara intressant för oss att byta till. Vi har förstahandskontrakt, så det är ett krav för bytesobjekten också.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj