Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Vi säljer vår kassaregister som är cirka 2 år gammal samt betalterminal Hypercom T4220 , Manual och originallåda till kassan ingår. Både kassan och boxen är godkända av skatteverket och i mycket bra skick. Kassaregister SAM4s ER260. Den tar lite plats och är ett perfekt kassaregister för den mindre rörelsen. Kassa:5900:- Betalterminal:5900:- Paketpris:11000:- OBS:SÄLJS OMGÅENDE!!!!!!! Billigare vid snabb affär! Ring eller maila!!!!!!!! Mobil:0729189786
Överlåter min kortläsare till någon som behöver den bättre. Bindningstid till Oktober 2014, vilket är kort jämfört med om du ska teckna ett nytt hyresavtal. Hyran är 475 kr / månad men då tillkommer INGEN telefonjacksavgift eftersom att den är uppkopplad via simkort. Kortläsaren är trådlös och varken telefon eller internetuppkoppling behövs för att använda den, perfekt att ta med till mässor etc. Obs! Hyran är betald till sista November 2012, så de 3 första månaderna är gratis (värde ca 1400kr) Ring mig om du är intresserad, så tar jag kontakt med uthyraren och skriver över hyresavtalet.
P2100 är terminalen för integration med kassasytem. P2100 PIN-pad är byggd på ett ergonomiskt sätt med kunden i fokus. Stora tangenter och en tydlig display förmedlar tydligt informationen till kunden. Terminalen har en kraftfull processor med den prestanda som krävs för att göra säkra kortbetalningar. P2100 läser Chipkort och magnetspårskort med PIN. Insynsskyddet följer de krav som ställs på den svenska marknaden och ger kunden ett bra skydd vid inmatning av sin PIN-kod. Vidare är terminalen är internationellt godkänd för hantering av Chipkort. Den är även PNC SAC och BSA godkänd.
tillfälle att köpa en riktigt fin o lite använt godkänt kassaregister med allt. Det som detta paket innehåller är. En Sharp ER-05DWB5 toutch kassaapparat. En kunddisplay. En kvittoprinter. En Låda med kvittorullar. En Hypercom Optimus P2100 (Kortterminal) En Kassalåda Viktigaste av allt en utbilldningsbok. En Blackbox som man inte får med annars. En router. Alla kablar. Jag hjälper dig med inkopplingen av kassan. Kassan har en toutch-skärm och är fruktansvärt enkel o smart i sitt upplägg av lager. Nypris:66000 nu 20000 Ring om mer info
Nästan ny, obetydligt använd Hypercom M4230 är en unik, mobil terminal som erbjuder GPRS-uppkoppling i ett kompakt utförande. M4230-terminalen har ett utbytbart batteri med extra stor kapacitet för långa intervall mellan laddningstillfällena. M4230 klarar alla säkerhetskrav för trådlösa terminaler och gör dessutom i kombination med Samports mobila nätverkstjänster trådlösa betalningar både enkla och prisvärda. Köp nu för 6500:- inkl. moms (5200:- ex. moms) 50 kvittorullar medföljer (Nypris 10 625:- inkl. moms)