Quantcast
Till salu inom: ”

ikea duschkabin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Lägenhet i centrala Kalmar precis vid slottet uthyres omgående för endast 2840:-/månaden, inklusive värme, vatten och el! Fräsch kokvrå och fräsch toalett med rymlig duschkabin. Du cyklar/går till stan på 2-5 minuter. Nära till affärer, gym, centralstationen (1 minut) och badplatser. Lägenheten ligger i gamla stan som är ett väldigt trevligt område. Lägenheten hyrs ut av en familj och ligger på markplan och har separat ingång med tvättmaskin i källaren. Perfekt för studerande eller som privat boende! Soffan är en "månstad" divan-bäddsoffa från Ikea och köptes i september 2010. Alltså knappt använd! Pris 2850:- (ev. prutas vid snabb affär)
2:a på 55 kvm, i centrala Älmhult uthyres från och med 1 januari. Nyrenoverat kök, hall, vardagsrum och sovrum med ljusa väggar. Trägolv i samtliga rum, förutom i hallen där det ligger svart klinker. Toalett med duschkabin och handdukstork. I hyran ingår vatten och värme. Hyresgästen får själv stå för hushållsel, ev. kabeltv och bredband. Lägenheten ligger på bekvämt gångavstånd från tågstation, IKEA, motionsområde och mataffär. Hyran är på 4800kr/mån. Om du är intresserad så ring eller maila mig.
Duschkabin ca. 1 år. Nypris 7995:- Pris: 3000:- Takdusch, massagemunstycken, fotmassage, m.m. Badrums möbler, Högskåp och kommod inkl. handfat och blandare. INTE IKEA möbler. Ca 1 år. Nypris 4995:- Pris: 2000:- Allt är i gott skick. Säljes komplett för 5000:- För mer info ring vardagar mellan 11-19. Vänligen respektera tiderna. Mobil 0766-103255 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Välkommen på loppis 6 och 7 September. Kl 11-17 Tegelbruksvägen 21 135 68 Tyresö Efter våra renoveringar har vi rensat våra förråd på saker. Bland sakerna finns; - Mulltoa, begagnad - Duschkabin, begagnad - Div IKEA köksskåpsdelar - nytt - Våningssäng - Men även husgeråd och barnsaker + cyklar och pysselsaker Välkomna! Tips: Lördag 6/9 är det Tyresöfestivalen och Söndag 7/9 är det loppis även i Tyresö Bygdegård och Ahlstorp
Välskött och hemtrevlig 5-rumsvilla i ett familjevänligt och lugnt område. Stora öppna sällskapsytor matrum och vardagsrum. Stort kök. 3-4 sovrum. Badrum med duschkabin och bidè. Härlig tomt mot allmänning med sol hela dagen. Stor trädäckad altan med infravärme och belysning. Garage. Kabeltv. Lugnt och attraktivt läge med närhet till Jakobsbergs Centrum, pendeltåg, natur, skolor och fritidsaktiviteter. Inom ett avstånd på ca 5 min med bil eller buss når man Barkarby Handelsplats och IKEA.