Quantcast
Till salu inom: ”

ikea handtag svep obruten förpackning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ikea matta

Jönköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

säljer ett utdragbart matbord från Ikea. obrutenförpackning. köpte det i somras för att ha i vårt nya hus som snart är färdigrenoverat men nu inser jag att bordet är för stort för vårt matrum. måtten på detta bord är de "gamla måtten". måtten har nu ändrats på de nordenbord som säljs på ikea nu så därför överensstämmer inte dessa mått med de på ikeas hemsida. måtten är: min. längd 220 cm max. längd 266 cm bredd 100 cm höjd 75 cm bordet är vitt. bordet köptes för 2995 kr. säljer det nu för 2000 kr. mvh johanna
Vi har aldrig satt upp vår Malm sängstomme från IKEA så det finns fortfarande i sin obrutna förpackning. Sängstommen som vi säljer är valnötsbrun, därför överensstämmer den ej med färgen på bilden. Mått: För säng 160 cm bred. Länk till produkten på IKEAs hemsida: (Som sagt: färgen är dock valnötsbrun på stommen vi säljer!) http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S09849847/#/S29849846 Prutat och klart! Nypris på IKEA är 1 495 kronor.
Hej Säljer 5 st förpackade handtag från Ikea, vid namn Svep. De ligger i obrutna förpackningar och innehåller totalt 10 st handtag. (Varje förpackning innehåller 2 st handtag). Säljer varje förpackning för 30 kr/styck, nypris är 49 kr/ styck Säljes p.g.a felköp.