Quantcast
Till salu inom: ”

ikea lillberg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

DATORBORD MICKE (IKEA äldre modell) I BJÖRK. Bortskänkes! Skrivbordsdel med större skåp och överhylla med mindre skåp. Datorbordet är använt men skicket är bra. OBS! Hörnskydden som syns på bilden är borta! Höjd: 133cm (Skrivbord: 72cm, överhylla: 61cm) Bredd: 80cm Djup (skrivbord): 60cm Djup (överhylla): 35cm Bortskänkes (=0 kr)! TAVELBELYSING Märke: Massive, modell Matisse i stål. Helt oanvänd i oöppnad förpackning. Behöver 2 x 25W lampor. 300mm x 200mm x 80mm Pris: 100:- SMS:a gärna!
Bäddsoffa och två fåtöljer i superfint skick. Jag har haft ett skyddstyg över dem så det finns inga fläckar. Knappt använda. Stadiga och tillverkade av björk. Bäddsoffan har ett litet förvaringsutrymme under dynan. Fåtöljerna går att fälla ner i "slapparläge" som på bilden. Tyget är avtagbart och tvättbart, men det är aldrig gjort (har ju aldrig behövt det). 600:- för soffan och 400:- per styck för fåtöljerna. Ring helst, kollar inte mailen så ofta. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en sparsamt använd bäddsoffa som bara stått i gästrummet och dammat. Avtagbara och tvättbara överdrag. Praktiskt förvaringslåda under. Längd 210 cm, bredd 90 cm, bäddmått när utdragen 130 cm, sittdjup 95. OBS! Ser ut som på bilden men istället för tre dynor har min två stora vilket gör den bekvämare att sova i! Finns annonsen kvar finns soffan kvar. Fint skick! Ring 0703-987799 vid intresse. Obs! Efter kl 16.00. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
På grund av platsbrist säljer vi nu vår fina tre-sitts soffa av modell Lillberg från Ikea. Fungerar utmärkt som gästsäng då den går att fälla i två lägen (på bilden står ytterligare en extrasäng framför). Björkstomme och avtagbara kuddfodral i naturvitt, grovt tyg som också nyligen är tvättat. Enkel att skruva isär för frakt och får plats i något större personbil. Finns att hämta i Bromma.
Matbord och stolar i samma serie, det finns 4 svarta och 2 vita stolar. Det finns extra skivor till bordet dock är det bara en skiva som går att använda. . Små repor finns efter 3 år men funktionen är den samma, 1500kr Till detta finns två fåtöljer, Lillberg. Tyget till ens fåtöljen är blekt och valt att använda stolen utan klädsel. Har dock sparat den om vill ha den Fåtöljen har utgått ur sortiment, 600kr får båda Säljer även ett växthus, 200kr Uppläggningsfat/ tallrikar 50kr för alla 4 Allt är köpt på ikea