Quantcast
Till salu inom: ”

irobot scooba 385 skurmaskin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min roomba pga av att den inte funkar ihop med min hund. Den har dammsugit lägenheten ca 10 gånger, mer än så är den inte använd. Det som följer med är : Irobot Roomba 563 Laddstation 1st Virtual Wall Alla instruktionsböcker Oanvänt extra filter Rengöringsredskap för borstar Har ej kvitto eller kartong kvar. Priset tänkte jag 2000kr+frakt kan gå ner till 1800kr om den hämtas på plats eller ev snabb affär.
http://www.irobot.com/global/sv/store/store_products.aspx?id=718&gclid=CKGF8b7XkrQCFcZb3god-wIAew Enbart testkörd en gång här hemma! I originalkartong så klart, köptes i höstas! Nypris robot: 4495 kr medföljer en "virituell vägg", en sensor som gör att man kan avgränsa städområdet, bra om man använder den på en övervåning så den inte faller ner för en trappa tex. Nypris virituell vägg: 379 kr Perfekt julklapp? Kan postas men då står köparen för fraktkostnad och betalar via paypal. Annars finns den att hämta i Ilsbo, ev Hudiksvall.
använd endast 4ggr. Roboten levereras i orginalkartong. Scooba använder fyra tvättmetoder under varje pass: Förbereder Scooba plockar upp smuts och småskräp från golvet. Du behöver inte sopa golvet innan Du använder Scooba, såvida Du inte har stora partiklar som grus eller stora matrester på golvet. Tvättar Scooba sprider löpande ut små mängder av nytt rengöringsmedel. SkrubbarScobba skrubbar varsamt för att städa spill och smuts. TorkarScoobas gummi munstycke fångar upp smutsigt vatten och skräp, och gör ditt golv rent och torrt. Scooba använder endast rent städvat- ten under hela rengöringen. På så sätt blir golvet helt rent. Undviker själv trappor och mattor med en höjd över 6,5mm. Lätt att använda: Fyll vattenbe- hållaren för rent vatten, tryck - på Clean och töm smutsbehål laren när Scooba har avslutat städningen. Scooba hittar själv vägen runt bordsben och längs kantlister. Rengör upp till 40kvm på en tank vatten. Scooba använder iRobots AWARE Robot Intelligence System för att avgöra det bästa sättet att åka över och rengöra golvets alla sektioner. I de flesta fall kommer Scooba att åka över samma del av golvet flera gånger för att försäkra sig om en grundlig rengöring. Vid slutet av rengöringsprocessen kommer Scooba att aktivera ett kortvarigt, internt torkningsläge för att ta bort all vätska som finns kvar på borstar och rengöringsmekanismer. Tillbehör: Kraftigt batteri med laddare, virtuell vägg, Scooba rengörings- medel Tekniska specifikationer Diameter: 37,4 cm Höjd 9cm Vikt inkl. batteri: 4,4kg Batterikapacitet: ca 80kvm peruppladdning beroende på golvtyp. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.