Quantcast
Till salu inom: ”

jofama kenza 9 skinnjacka 34 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Skinnjacka

Bollnäs
Svart skinnjacka

Järfälla
Jackor dam

Stockholm
Jofama skinnjacka

Sundsvall
fin skinnjacka

Falköping
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jackor & Ytterplagg, stl. 34 (XS), dam Säljer en skinnjacka från Jofama by Kenza storlek 34, nästintill oanvänd, nypris 2995:- från Bubbleroom och ett par beiga stövletter från scorett storlek 36, nypris 1199:- Båda i mycket gott skick! Jacka: 2500:- (pris kan diskuteras) Skor: 400:- Kollar mailen dagligen! Köparen betalar frakten, avhämtning OK Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jackor & Ytterplagg, stl. 34 (XS), dam Jofama by Kenza. Endast använd två gånger och säljes på grund av att jag känner att färgen inte helt passar mig. Nypris är 2999kr och jag säljer den för 2499kr. Den är i ett helt perfekt skick. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jackor & Ytterplagg, stl. 34 (XS), dam Säljer den populära skinnjackan från jofama by kenza. Storlek 34. Endast använd två gånger och säljes på grund av att den är för stor för mig. Nypris är 2999kr och jag säljer den för 2499kr. Priset kan diskuteras vid snabb affär. Finns att hämta i Stockholm men kan även skickas mot att köparen står för frakten. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jackor & Ytterplagg, stl. 34 (XS), dam Säljer nu min skinnjacka från jofama inköpt våren 2013. Den är i nyskick! Köparen får gärna komma förbi och kolla på den. Bor i linköping men åker till Stockholm rätt ofta om någon skulle vilja kolla på den där. Köparen står för frakt om den ska skickas. Skinnjacka från JOFAMA. Försluts med dragkedja och bälte i nederkant. Innerfoder i spets samt polyester. Storlek: XS Tillverkad av 100% Läder Hör av dig vid intresse!
Jackor & Ytterplagg, stl. 34 (XS), dam Säljer nu min svarta Jofama by Kenza 9 skinnjacka, stl 34 men passar även en 36a. Jackan är i mycket bra skick och bara använd ett fåtal gånger och kommer från ett rök- och djurfritt hem. Kan tänka mig gå ner i pris vid snabb affär. Tveka inte att maila om mer bilder eller frågor :)