Quantcast
Till salu inom: ”

köks bord fyra grekiska stolar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett fint köksbord med fyra laserade stolar. Stolarna är även väldigt enkla att klä om och det skulle behövas. 200 kr st för stolarna och 500 kr för bordet eller 1200 för allt. Varan står för stunden i vår lokal i Stjärnhov/Södermanland men vi kan kostnadsfritt köra dom till vår lokal i Bromma. www.refurn.se Skick: Bra skick men bordet har ett litet hack i skivan och på någon stol har färgen släppt lite men annars mycket fint. Mått: Bord: Bredd 150 cm, höjd 73,5 cm, djup 84,5 cm. Stol: Bredd 43 cm, höjd 95 cm, djup 43 cm, sitthöjd 46 cm. Uppge artikelnummer 7791.
Hej jag ska flytta redan nu på söndag så jag behöva en snabb affär. Köksbord med fyra fina stolar i jätte bra skick. Tung stadig qualitets köks möbler. PRIS BARA 1500 KR också Två fina skåp som har beylsning allting fungera och är i bra skick, inga repor alls.PRIS 1800 FÖR BÅDE 2 JAG VILL GÄRNA SÄLJA allting TILLSAMMANS FÖR EN PAKET PRIS PÅ 2800KR allting finns i Åkersberg. RING JAG MÅSTE BLIR AV MED DEM !
Nu måste vi tyvärr sälja vårt snygga runda 50-tals bord på grund av flytt. Bordet är i trä och är 109 cm i diameter. Med följer också en i läggskiva på 53 cm så att man kan få plats med upp till 6-7 personer runt det. Bordsskivan slipades och lackades om för ca ett år sedan och har idag en väldigt härlig och fin glans. Med följer också fyra st tillhörande stolar med svart fuskskinn som ger en härligt 50-tals känsla Hela gruppen: 3 000 kr
Säljer mitt bord, Fusion, från ikea p.g.a flytt. Det är ett mörkbrunt bord med fyra matchande stolar. Perfekt för det mindre köket. Stolarnas ryggstöd är formade efter bordets kanter så när man skjuter in stolarna så spar man plats. Det finns några små bubblor i bordets skriva och en utav stolarna är lite trasig. Nypris på ikea: 2995:- Mitt pris: 1000:-, detta kan diskuteras vi en snabb affär. Bordet hämtas i centrala Uddevalla. Med vänliga hälsningar Lisa
På grund av ommöblering säljes ett fint och trevligt köks/barbord i ek med fyra barstolar i grått stål. Bordet är det enda i sitt slag, då det "hemmasnickades" år 2004 för att passa i lägenheten som nu är ommöblerad. Bordets mått är 60 x 140 cm och är 95 cm högt. Stolarna har en sitthöjd på 80 cm. Bord och stolar finns utanför Lund och kan avhämtas efter överrenskommelse. Betalning sker kontant vid avhämtning. Om du är intresserad så kontakta mig via mejl!