Quantcast
Till salu inom

"karambit självförsvars backupkniv säljes"

Butik Kalmar
11 år

A Woman Hunted

Hyrahyra.se
Butik
Igår

Elite Force EF143 Folder

299 kr
Blocket.se
Butik Skellefteå
Idag

Cold steel kniv steel tiger...

995 kr
Blocket.se
Butik Västernorrlands län
11 år

Body Chemistry 3 - Point of...

Hyrahyra.se
Butik Blekinge län
11 år

Självförsvar för kvinnor

Hyrahyra.se
Butik Värmlands län
11 år

The Ninth Legion

Hyrahyra.se
Butik Gotlands län
11 år

Slow Burn

Hyrahyra.se
Butik Hallands län
11 år

Mannen som kom från floden

Hyrahyra.se
Butik Östergötlands län
11 år

Rid för livet

Hyrahyra.se
Butik Kronobergs län
11 år

Monster

Hyrahyra.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Sport och Fritid  ·  Stockholm

MUDO Självförsvar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
MUDO Academy erbjuder självförsvarsträning i olika former både för lekmän som yrkesutövare, individuellt (PT) eller i grupper, vid enstaka tillfällen eller på regelbunden basis: ESDS - Realistiskt Självskydd för Alla! Hoshinsul - Tillämpad Taekwondo MUDO Self Defense - Effektivt och Slagkraftigt Självförsvar. MUDO skiljer på kampsport och självförsvar. Det är skillnad på att träna finmotoriska tekniker under kontrollerade former, mot att hamna i en skarp situation på gatan när reptilhjärnan tar över och kroppen reagerar instinktivt. Kampsportstekniker har oftast lång inlärningstid och kräver aktiv träning medan ett effektivt självskydd bör ha kort inlärningstid, vara lätt att applicera och helst ta hänsyn till juridiska aspekter. MUDO rekommenderar att man kompletterar en kortare självförsvarskurs med regelbunden kampträning för att öka effektiviteten av självskyddet. Det angivna priset är baspriset för 1 timmes PT. En intensiv helgkurs kostar från 1290 kr. Välkommen med dina önskemål!
600 kr
Blocket.se

Självförsvar. En komplett handbok i konflikthantering och självskydd.

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 år
ICA bokförlag. 2003. Hårda pärmar och i mycket fint skick. 96 sidor. Ingen gillar tanken på att man kan bli överfallen eller rånad. Men tyvärr är riskerna för det en realitet i dagens samhälle. Författaren, som är kriminalinspektör och arbetar inom polisväsendet i London, har upptäckt att lektioner i självförsvar och medvetenhet kan hjälpa alla människor ? att känna sig trygga. Självförsvar är det hemliga vapen var och en kan ta till för att själv vidta åtgärder på ett positivt sätt. Genom enkla tekniker som är lätta att lära sig visar denna bok hur man på bästa sätt undviker farliga situationer och skyddar sig mot fysiskt överfall. Genom att läsa den här boken får man självförtroende och kunskap som man kan dela med sig av till vänner och familj. Sedan kan man börja göra världen till en säkrare plats att leva på. 110 färgfoton.
100 kr
Bokbörsen.se
Böcker och Litteratur  ·  Karlshamn

Självförsvar vårerbjudande

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Statistiken ger oss skrämmande siffror om det ständigt ökade hotet om våld, eller våldet som pågår i samhället, både för såväl gamla så som för unga människor. TIW:s licencfria kraftfulla självförsvarsspray(endast användas i nödvärn), vilket också färgar angriparen så denna kan spåras i efterhand, så kan du eller dina ungdomar skapa er bättre självförtroende och därmed känna er tryggare ute i samhället. På köpet medföljer boken "Intelligent självförsvar" på 164 sidor behandlas både preventivt samt offensivt självförsvar. ISBN 91-631-5202-9 Preventivt, om hur man kan undvika och bete sig vid en hotfull situation. Offensivt visa exempel på hur man kan agera, om en hotfull situation ändå urartar. OBS !! Komplett pris nu endast 179:- Kan skickas mot porto avg 39:- Passa på!!
179 kr
Blocket.se
Jakt och Fiske  ·  Östersund

Karambit Självförsvars/Backupkniv

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Karambit Självförsvars/Backupkniv
100 kr
Tradera.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord