Quantcast
Till salu inom: ”

karamellställ godisställ säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säljer ett superfint karamellställ i äldre originalmodell som gör sig riktigt bra i både modern och lantlig miljö! Stället/burkarna är i modell större, vilket är väldigt ovanligt! Mått på stället: Höjd: 63 cm Djup: 41 cm Bredd: 31 cm Mått på var enskild burk: Längd: 41 cm Höjd: 16 cm Bredd: 14 cm En av burkarna har fått en spricka på undersidan. (Se bild nr: 5) Detta påverkar ej burkens funktion! Placerar man denna underst i stället syns skadan knappt. En burk har även ett udda lock (Glansig/metall Se bild nr: 4) Stället är annars rengjort och i förhållande till ålder i väldigt bra skick! Vacker tillhörande skopa, även denna i äldre modell följer med! (Se bild nr: 3) Pris: 4000 kr Vid intresse är du välkommen att maila eller ringa mig för mer information. Med vänliga hälsningar Rebecca
Dixi godisställ(stora modellen) med 6 st glasburkar. Från 1920-30-talet. Märkt: "Dixi A-B John Fröberg, Finspong. Made in Sweden Patent" Burkarna är skadefria utan några sprickor i glaset, och locken är hela och fria från bucklor eller stötmärken(Finns en del svarta prickar, samt lite ytrost på locken) Även stället är helt, finns dock lite ytrost på det. Skick i övrigt, se bilder. Maila för mer information, alt. fler bilder. Säljes till högstbjudande, dock lägst 1500kr. Skulle i första hand önska att få det avhämtat på plats. Förbehåller mig även rätten att sälja till vem jag önskar. Ev. skulle jag kunna ta med stället till Umeå eller Luleå pga att jag ska dit i ärenden senare den här veckan, eller nästkommande. Mått: Höjd ca 65 cm, bredd 30 cm, djup drygt 40 cm.
Länge ville jag ha detta fina "karamellställ" med glasburkar. Lyckades hitta ett...men tyvärr passar det inte in hemma. I mina ögon är det liiite för stort och att låta de ligga i en kartong tills vi flyttar till större känns inte rätt de heller. Så om jag får det sålt.. så får de flytta. Jag gav 2000kr för det och det vill jag ha för det. Köptes i en antik butik, kvitto finns. En glasburk är 28cm på de längsta stället. Och 13 hög. Går att stapla på varandra, ha brevid.. ja hur du vill. Finns att hämta i Göteborg, Hisingen. Vid lundby gamla kyrka. Mejla för fler bilder, frågor eller om du vill köpa :)
Mycket vackert Karamellställ / Godisställ
Hej! Har du något gammalt godisställ/ karamellställ över som du kan tänka sälja till mig för en rimlig summa? Är på jakt efter sådana gamla glasburkar med lock i ställning av metall. Sådana som man hade i gamla godisaffärer! Skulle bli överlycklig!