Quantcast
Till salu inom: ”

kawasaki kx 80 motor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Tjena! Säljer min Kawasaki kx 80 från 1992. Den har aldrig krånglat i min ägo. Inga större fel bara några småa skönhets fel. Som någon "spricka" i KX dekalen och några repor, och dyna har spruckit lite längst ner. Skivan bak är dålig, följer med en ny. Det följer även med ett komplett chassi utan motor. Plus en motor som har skurit (behöver en ny cylinder). Också en spritt ny skiva bak med bromsklossar. Billigare vid snabb affär. MVH Jonas.
Dags att sälja av kx 80an . Motorcykeln har varit ståendes ett längre tag nu och säljs således till någon som vill åka. Perfekt nybörjar cross . Nyservad med olja och luftfilter. Nytt framdäck . Nytt bakdäck . Nya Handtag . Crossen startar lätt och är rapp i motorn . Inga missljud. Fjädring känns fin och följsam. Kawasaki Kx 80 / 85
hej ska sälja min kawasaki pga jag har platsbrist. helt ny kolv har bytt på verkstad har renoverat motorn. kolven är en högkompskolv av märket namura har papper på kolven och förpackningarna kolven byttes igår (2011-07-12) och endast provkörts. ny servad med tändstift och växel/koplings olja. super fina däck som nya! går som ett skott!!!!. finns i hässelby ring för mer info på 0765552006 billigare vid smabb affär kawasaki, cross, kx ,
Tjena! Säljer min Kawasaki kx 80 från 1992. Den har aldrig krånglat i min ägo. Inga större fel bara några småa skönhets fel. Som någon "spricka" i KX dekalen och några repor, och dyna har spruckit lite längst ner. Skivan bak är dålig, följer med en ny. Det följer även med ett komplett chassi utan motor. Plus en motor som har skurit (behöver en ny cylinder). Också en spritt ny skiva bak med bromsklossar. Billigare vid snabb affär. Ev. byte mot moped! MVH Jonas.
91 ans KX 80 i bra bruksskick. Intresset från grabben blev aldrig som det var tänkt. Renoverad motor av HojButiken i Katrineholm för 1 1/2 år sedan. Vevparti, yttre lager,kolv och packningssats byttes då. Efter det är den körd max 5-6 timmar. Men regelbundet startad o jag har bytt olja o bränsle ett antal gånger trots att han ej har kört. Startar direkt. Det sitter ett stöd på den, men fjädern är borta så stödet är lite slappt. Saknas ett hand skydd på vänster sida.