Allt till salu inom "keramikugn samt lerkvarn"

Sortering:
24 dagar

Keramikugn Naber 140/E

10 000 kr
Blocket.se
Umeå
26 dagar

Keramikugn Fenix 38

7 000 kr
Blocket.se
Högsby
26 dagar

Keramikugn i mycket bra skick.

25 000 kr
Blocket.se
Tranemo
1 månader

Keramikugn

1 kr
Blocket.se
Tierp
1 månader

Keramikugn

3 000 kr
Blocket.se
Högsby
1 månader

Keramikugn i mycket bra skick.

25 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Göteborg

Keramikugn El+gas ugn för reduktion 225 L

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Keramikugn för reduktionsbränning av stengods. 225 liter byggd av Formhuset i Värmland. Gastillsats ingår. Behöver en översyn av såväl slingor som styrenhet men sedan kan du reduktionsbränna. Stenarna är i bra skick, mkt lite använd. Toppmatad 225 l. Har haft en 20 ampers säkring till den. Jag köpte den för ca 3 år sedan för 39.000, då var den 15 år gammal och aldrig använd. Jag har enbart bränt oxiderande, alltså aldrig använt gastillsatsen som ger reduktion. Så snart jag började använda ugnen började slingorna krypa ur läge. Dessa(de flesta) bedömmer jag behöver bytas samt kramlas fast mycket bättre. En slinga är av. Jag har lagt ner tanken på att reduktionsbränna och vill därför sälja ugnen. Sättplattor ingår men inte sättpelare. Hör av dig om du har frågor så ska jag försöka svara. Den väger ca 250 kg och står lättillgängligt i garage på en pall. Behöver bli av med den då platsen behövs till annat. :-) Sökord: stengodsugn, brännugn, keramikugn, ugn, reduktionsugn Vänligen Helen
3 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Tyresö

Keramikugn Paragon + tillbehör

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
En keramikugn/brännugn av märket Paragon, modell TnF-1613-3. Rymmer 49 liter och har en öppning på 41,9cm och djup på 33,65cm. Maxtemp 1287 grader. Diverse tillbehör som t ex mellanlägg finns. 29 formar av märket DunCan att gjuta i. Det är bla olika typer av gäss, krukor, tomtar, kycklingar, änglar, hundar mm. 3 lådor med lera. En hel del färdiggjutna figurer. Vissa är brända men de flesta obrända. Färger och andra tillbehör kan fås med om så önskas. Pris: 5500kr eller högstbjudande.
5 500 kr
Blocket.se

Keramikugn för stengods & lerkvarn

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Önskar köpa nyare keramikugn i bra skick. Gärna toppmatad. Är även intresserad av en lerkvarn i bra skick. Maila gärna en bild med beskrivning om du har någon du vill sälja!
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj