Quantcast
Till salu inom: ”

kgk kompressor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

säljer nu 2 st kopressorer en st 380v 2 cyl och en större 2 cyl 220v kapsiteten vet jag inte helt men den lite mindre klarar 11 kilos tryck och den större är ställd på 10 kilo nu och den driver väll det mesta i lilla värkstaden och även den mindre gör det ! de säljes nu för att jag inte längre har någon plats att ha de på och är i felfritt skick !!! den lite mindre kgk.n ska jag ha 2500 för och den större 4000 för
Hej jag säljer denna kompressor. Är en slitvarg som hängt med i många år. Tank från Atlas Diesel på 130 L. Kompressorhuset från KGK. 220 v stickpropp kontakt. Tryckluftslang medföljer. Har fungerat i alla år och Fungerar fortfarande bra, men har ett fel och det är att kompressorn matar luft in i tanken hela tiden och släpper ut genom säkerhetsventilen, effekten blir att kompressorn går tills man stänger av den manuelt genom att stänga av på strömbrytaren.
Kompressor av märket "KGK" säljes. 3-fas samt 40l tank. Står tillverkningsår 1984 på tanken, samt beteckningen TR-190-1. Har i övrigt inte så mycket information om den. Skriker lite de första sekunderna vid uppstart samt läcker lite luft i någon ventil. Säkert inget för den som är lite händig! Maila ett bud så hör jag av mig om det verkar intressant, så får du/ni komma och titta på den. Mvh Pär Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En KGK 3 cylindrig KGK kompressor med 10kr motor och 325 liters tank ,med Delta kopplings skåp. fullt fungerande sånär som på "tryckdosan " som behövs bytas + en liten slangkoppling. Bra skick , har alltid stått inomhus i ett väl ventilerat utrymme , servad och underhållen. Ej använd dagligen och inte för tyngre belastande jobb. Med andra ord så finns det mycket liv kvar i den. Ring för mer info. Vid seriöst intresse så kan vi diskutera priset.
Flera olika kompressor olika märken, KGK, Max, Rocky, Fiac Klicka på länken nedan för att se respektive objekt Säljs på uppdrag av ett av Sveriges största maskinuthyrare. Klaravik är nätauktionen som anlitas av Sveriges största företag och kommuner, betalningarna hanteras av PayEx. Nu har du möjligheten att fynda proffsmaskiner till en bråkdel av nypriset på www.klaravik.se. Auktionens slutdatum: 26 Juni Priset är auktionens ledande bud vid annonstillfället : 19 Juni Klicka på länken nedan för att komma till auktionen