Quantcast
Till salu inom: ”

klaffbord ek säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

STOLAR/BORD

Västra Götalands län

Tidigare annonser till salu

Klaffbordet är i massiv oljad ek och kommer från Bitc. De tillhörande två stolarna (också från Bitc) är även dem i oljad ek och har överdrag i cremevit bomullstyg (avtagbart). Allting är i mycket gott skick, köptes för 2 år sedan samt har använts sparsamt i rökfri och husdjursfri miljö. Bordets mått: skiva 70x80+ klaff 40cm Totalpris: 2800 kr Nypris på bordet är ca 5000 kr samt stolarna 1100 kr/stol.
Ett vackert och elegant klaffbord från R.O.O.M som passar bra för 2-4 gäster. Bordet är i bra skick men har en fuktfläk på en av klaffarna. Fläken går dock att slipa bort. Bordets mått är följande: Bredd 77cm + 45cm varje klaff Hörd 72cm Djup 80cm Tillhörande stolar från R.O.O.M i massiv ek. . Tyget på stolarna, i grått, är något slitna och använda. Nya överdrag finns i vit som ej har använts. Pris för bordet + stolar 2000 kr Enbart bordet 1500 kr Pris för 4-stolar 750kr
Säljer mitt fina ekbord med klaff. Bordet är genialiskt i sin funktion, fälls ut från att vara 70cm långt till att bli 120cm (alltså en 50cm utfällsskiva). Skivan hålls dessutom uppe med smidiga klaffar som inte går i golvet (massor av benutrymme. Runt bordet sitter man mycket bekvämt 4 pers men går absolut att sitta upp till 6 pers. Bordet har en lätt brännskada från ett ljus men går lätta att slipa lätt med ett sandpapper och olja på lite.
2 st barstolar i Ek med konstskinns dyna. Nyskick och oanvända. Säljes endast som par. nypris 2000:- Mitt pris: 1300:- Litet klaffbord med två ingolf stolar. Svartmålat. Små skador på möblerna men fixas lätt med lite svart färg. 2 separata sittdynor ingår. nypris: 2100:- Mitt pris: 1300:- Priset på möblerna kan diskuteras vid snabb affär. Kontakt via mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Matbord med 2 utdragsskivor; ger plats för 1-2 personer och gör det möjligt att anpassa bordets storlek efter behov. Ekfaner i fint skick. Nypris 800 kr Nu: 400 kr Sängbord i massiv ek från Rusta, fint skick. Nypris 400 kr Nu: 100 kr På bilden avses "budget-varianten" det sängbord som säljes. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.