Quantcast
Till salu inom: ”

knogjärn kniv salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fakta om knivväst TW19 Skyddsvästen är certifierad och godkänd till tyska skyddsklassen KDIW 2004 Klass K3. Testad hos Beschussamt München. Utförliga certifierings dokument (på tyska) bifogas med västen. Certifierade stickskyddande plåtar - stoppar 40 joule! Knivskyddsvästens yttermaterial är av svart Cordura och den bärs under en vanlig tröja eller en jacka. Västen har 2,2 mm tjocka knivhämmande plast plattor runt hela västen. Bröstet och ryggen har 2,5 mm tjocka aluminium stickskyddande plåtar som är certifierad till Klass K3. Plåtarna stoppar hela 40 joule i penetrations kraft från ett knivblad med härdningsgrad 52-55 Rockwell C med vikt 2500g. Som jämförelse är 25 joule i kraft lika med KR1 skyddsnivå enligt Rikspolisstyrelsens standard för knivskydd. Starkt slagskydd! Skyddsvästen är kompakt och skyddar förutom mot kniv och kanyler även utmärkt mot hårda sparkar och slag, även från tillhyggen som järnrör, batonger, knogjärn, mm. Västen dämpar kraftigt effekten av sådana slag från att skada kroppen. Jag har 3st storlek M-L-XL och XXL "OBS" Skickar i hela landet porto till kommer då.
Detta är en automatisk knogjärns kniv som går att användas som knogjärn och som sedan ifall det behövs så kan man använda den som kniv, knivbladet får man upp automatisk när man trycker in sidoknappen.Går med på att skicka men köparen står för den kostnaden.VIKTIGT: Olagligt att bära på sig ett knogjärn på allmänna platser som t.ex skolan, stan m.m och går under lagen "Brott mot knivlagen".Säljes inte till någon under 18 år.
Ett fräckt knogjärn med två vassa knivblad. Stora hål passar alla händer. Går med på att skicka men köparen står för den kostnaden.VIKTIGT: Olagligt att bära på sig ett knogjärn på allmänna platser som t.ex skolan, stan m.m och går under lagen "Brott mot knivlagen".Säljes inte till någon under 18 år.
Unik Knogjärns kniv med mycket vassa bladDen är helt ny, endast legat i byrån bland mina andra samlingsobjekt.18 års gräns.Kan skickas men frakten betalas av köparen.
Unik Knogjärns kniv med mycket vassa bladDen är helt ny, endast legat i byrån bland mina andra samlingsobjekt.18 års gräns.Kan skickas men frakten betalas av köparen.