Allt till salu inom "komplett begagnad tylö bastu 6-8 pers"

Sortering:
Barncykel 20 tum
Helsingborg
Idag

Barncykel 20 tum Visa liknande

1 300 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Badrum  ·  Mölndal

El bastu tylö aggregat

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i Idag
Elektriskt bastu aggregat. Tylö 6-8 KW 3 fas Allt är påbyggt på aggregatet ! Som termostat / timer för tillslag så att bastun är varm när du kommer hem! Samt timer för frånslag så att inte värmaren glöms på efter badet! Överhettning skydd är monterat på konsol mellan aggregat och bakvägg. Använts 30 tal gånger! Alla säkerhet funktioner är testade- finns aggregat på marknaden som är livsfarliga(jobbar i branchen)! Grå flockat" mjukt! på framsida (värmeskyddat) Montering/inkoppling kan ordnas.
800 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Komplett bastu bortskänkes

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i Igår
Skänker bort eller säljer till högstbudande, en komplett bastu mot att ni så snart som möjligt monterar ner den och fraktar bort den. Innermåtten i bastun är: Bredd 185cm, djup 125 eller 155cm, dörren sitter nämligen snett i hörnet. 2 sitthöjder. Agregatet är Tylö. Vi har ingen aning om när bastun monterats men träet ser fräscht ut och bastun är nog ganska oanvänd. Vi är inga bastumänniskor och behöver istället förvaringsutrymmet. Bastun är monterad av Bastuspecialisten, Ragnar Funck AB.
0 kr
Blocket.se
Badrum  ·  Helsingborg

Komplett bastu med Tylö bastaggregat

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Så ska vi renovera och vill sälja den nästintill oanvända bastun som tidigare ägare av huset installerat. Vi har aldrig nyttjat bastun som är i nyskick. Mått: c:a 1,2 x 1,9 m (takhöjd 1,9 m) Bastun säljs i första hand komplett och monteras ner av köpare på plats. Om du endast är intresserad av aggregatet kan vi tänka oss att sälja detta separat om vi inte finner någon köpare av bastun.
5 000 kr
Blocket.se
Badrum  ·  Nässjö

Bastu

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
bastu 2*2*2m varsamt nerplockad i moduler.. helt komplett me bänkar o agregat. hela bastun o agregat är märkt tylö platts för minst 6-8 pers enkel o montera.
8 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj