Quantcast
Till salu inom: ”

komplett begagnad tylö bastu 6-8 pers säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Elektriskt bastu aggregat. Tylö 6-8 KW 3 fas Allt är påbyggt på aggregatet ! Som termostat / timer för tillslag så att bastun är varm när du kommer hem! Samt timer för frånslag så att inte värmaren glöms på efter badet! Överhettning skydd är monterat på konsol mellan aggregat och bakvägg. Använts 30 tal gånger! Alla säkerhet funktioner är testade- finns aggregat på marknaden som är livsfarliga(jobbar i branchen)! Grå flockat" mjukt! på framsida (värmeskyddat) Montering/inkoppling kan ordnas.
Så ska vi renovera och vill sälja den nästintill oanvända bastun som tidigare ägare av huset installerat. Vi har aldrig nyttjat bastun som är i nyskick. Mått: c:a 1,2 x 1,9 m (takhöjd 1,9 m) Bastun säljs i första hand komplett och monteras ner av köpare på plats. Om du endast är intresserad av aggregatet kan vi tänka oss att sälja detta separat om vi inte finner någon köpare av bastun.
bastu 2*2*2m varsamt nerplockad i moduler.. helt komplett me bänkar o agregat. hela bastun o agregat är märkt tylö platts för minst 6-8 pers enkel o montera.