Quantcast
Till salu inom: ”

kompressor pcp luftvapen fx pump säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Pump Medela

Trollhättan
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer ett riktigt ovanligt och kraftfullt pcp gevärr, detta är något ut över det vanliga. geväret är som nytt. gått cirka 50 kulor. Sitter även ett helt nytt optik med distansmätning. Samt fx pump Säljes som licensfri version! För mer info! Maila namn och telefonnr så ringer jag upp. Sam Yangs Saver .22 fantastiskt fina PCP vapen. 60cm pipa -8 räfflad 6 skottsrad magasin 3,25kg Fartomställare low-medium-high(endast aktiv på licensversionen) Licensfri version + 400kr! hardwood stock Side Lever action High accuracy 6 Shots magazine Hardwood stock with hand checkering Shotgun type receiver with hand engraving . Safety Gauge Manual Crossbolt trigger block Power adjustment Scope mount base+ open sight endast mail kontakt!
* Hatsan AT44-10 PCP luftgevär 5,5 mm (Ej licenspliktigt) Endast lite använt, säljes för övergång till Pilbåge. Länk till mer info om geväret: http://www.tacticalstore.se/se/art/hatsan-at44s-10-5-5mm-pcp-10j.php * Kikarsikte Centerpoint 3-9x40 * Fx Pump för att kunna fylla geväret Länk: http://luftvapen.e-butiken.se/luftgevar/fx-airguns/fx-pump Säljes ej till personer under 18 år. Maila helst då mottagningen inte är den bästa.
kompressor till pcp gevär säljes med extra pumpdelpumpen fungerar bra men den extra pumpdelen behöver renoveras
Säljer ett Crosman 2250XT. Detta gevär är original ett kolsyrevapen, men mitt är konverterat av proffs till PCP. Ett riktigt kvalitetsvapen med många möjligheter att byta ut mängder av delar och "pimpa" det, till en billig kostnad. Denna modell tillverkas inte längre. Den var lite för dyr att tillverka. Dock finns mängder av delar kvar till den och det kommer inte ta slut. Finns många klubbar runt om i världen som är helt sålda på detta klassiska luftvapen. Kraftigt tryck och smäller av skotten som bara den. Dock ingen rekyl över huvud taget. Pump Hatsan (likadan som FX-pump) medföljer. Pumpa upp den till 200 bar och du skjuter 150 skott i fullt tryck. Inte jättejobbigt att pumpa upp den sen igen. Tar kanske 3 min. Har satt på ett nytt FX kikarsikte 3-12x44 som är belyst i 11 steg. Geväret är inskjutet och klart med befintligt kikarsikte. Mer än detta sikte behövs inte. Skjuter hål i hål på 30m. Geväret är 10 mån gammalt och har originalkartong. Medföljer gör Hatsan-pump med anpassad luftnippel (som på en kompressor). Inga gängor att skruva på. Enkelt och smidigt och väldigt säkert. Manometer både på geväret och på pumpen. Väska som passar geväret perfekt följer med. Skickar även med rengöringskit för pipan. Rensborste och smörjfett.