Quantcast
Till salu inom

"korgstol rotting säljes"

Upplands-Väsby
Igår

Artwood – JACKSONVILLE Wing...

2 500 kr
Blocket.se
Höganäs
Igår

Fåtölj med lejontassar

500 kr
Blocket.se
2 dagar

Ikea ps

Blocket.se
Igår

Fåtölj, ulriksberg, rotting

800 kr
Blocket.se
Butik

Tidigare annonser till salu

Barnmöbler  ·  Umeå

Växa säng, byrå, korgstol

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer vitmålad växa-säng. Har 60 cm i innermått och kan bli 150 cm lång. Madrass till ca 1 meter ingår. Nymålad och fräsch. 400kr Passande kudde och täcke säljes också för 150 kr samt vitt dra-på-lakan, påslakan och örngott i blått med kanin 100 kr. Säng inkl alla delar för 600 kr. Först till kvarn... Träfärgad byrå i nyskick säljes för 100 kr. Mått H:70 B:62 D:30. Korg stol i rotting 50kr. Blå bobby car 80kr. Ring eller mejla! Finns mitt i stan.
0 kr
Blocket.se

Fin korgstol

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Har en fin nätt korgstol (rotting) till salu. Mycket välgjord stol i mycket bra kvalité. Inköpt på auktion tidigare i år. Det finns även en dyna till som skulle bli snygg i ett nytt tyg. Ca mått: höjd 78, bredd 60 och sittdjup 42, väldigt skön att sitta i. Finns för avhämtning i Hammarby sjöstad, lätt att ta med hem om du åker kommunalt. Bild finns att skicka
350 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Borlänge

Korgstol och lampa

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Väderbiten/gammal korgstol säljes i befintligt skick för 500:- Den är jättefin i den blekta rottingen, dock har den små märken av vitfärg på en del ställen, men absolut inget som stör. Lampa säljes för 300:- Sakerna hämtas av köparen i Domnarvet, Borlänge Då jag jobbar nätter, kan jag vara svår att nå på telefon. Skicka sms eller mail för säkrast svar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se

Rotting stolar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Korgstolar och bord bra skick
1 800 kr
Blocket.se