Quantcast
Till salu inom: ”

korgstol rotting säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

Säljer vitmålad växa-säng. Har 60 cm i innermått och kan bli 150 cm lång. Madrass till ca 1 meter ingår. Nymålad och fräsch. 400kr Passande kudde och täcke säljes också för 150 kr samt vitt dra-på-lakan, påslakan och örngott i blått med kanin 100 kr. Säng inkl alla delar för 600 kr. Först till kvarn... Träfärgad byrå i nyskick säljes för 100 kr. Mått H:70 B:62 D:30. Korg stol i rotting 50kr. Blå bobby car 80kr. Ring eller mejla! Finns mitt i stan.
Har en fin nätt korgstol (rotting) till salu. Mycket välgjord stol i mycket bra kvalité. Inköpt på auktion tidigare i år. Det finns även en dyna till som skulle bli snygg i ett nytt tyg. Ca mått: höjd 78, bredd 60 och sittdjup 42, väldigt skön att sitta i. Finns för avhämtning i Hammarby sjöstad, lätt att ta med hem om du åker kommunalt. Bild finns att skicka
Väderbiten/gammal korgstol säljes i befintligt skick för 500:- Den är jättefin i den blekta rottingen, dock har den små märken av vitfärg på en del ställen, men absolut inget som stör. Lampa säljes för 300:- Sakerna hämtas av köparen i Domnarvet, Borlänge Då jag jobbar nätter, kan jag vara svår att nå på telefon. Skicka sms eller mail för säkrast svar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Grymt häftigt korgstol, som jag jättegärna själv hade haft om plats i hemmet hade funnits. Nu har den stått i förrådet sedan 2005 (!!!) och väntat på att få synas och jag känner att det är bättre nån annan får nytta av den än att jag väntar i några år till på "rätt plats, rätt tillfälle" ;) Den är i mycket fint skick, förutom högra armstödet som är lite skadat. Inget som syns, men lägger du handen på så ser man att det har släppt lite grann i rottingen precis under där handen ligger om du sitter i stolen.
Korgstolar och bord bra skick