Allt till salu inom "linak ställdon elkolv acutator"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Biträdande elektronik/mekatronikingenjör

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 10 månader
Academic Work söker för kunds räkning en biträdande elektronik/mekatronikingenjör. Vår kund är ledande tillverkare av teknik för rörelse- och styrsystem. De arbetar internationellt och tillhandahåller precisionslösningar för kunder inom den mobila och industriella marknaden. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Arbetsuppgifter: Som biträdande elektronik/mekatronikingenjör kommer du att agera expertstöd för organisationen i frågor rörande elektroniska kontrollsystem, givare och ställdon samt elektroniska kopplingar mellan givare och ställdon. Du arbetar mot konstruktionsavdelningen och förväntas ha avancerad kunskap i och ge rådgivning om hur olika komponenter responderar med systemet i sin helhet. Vidare ansvarar du för hur avdelningen kommunicerar mot leverantörer och kunden samt mot konstruktörerna i hur givare och ställdon ska vara utformade, hur de ska testas och anpassas för att passa i systemet. Utvecklingsmöjligheter: Uppdrag är långsiktigt och därför finns goda möjligheter att få stor inblick i ett framgångsrikt och globalt företag.
0 kr
CareerBuilder.se
Värme och klimat  ·  Haninge

LK Mottagarenhet

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
LK Mottagarenhet ICS-RF8 används tillsammans med LK Rumstermostat ICS-RF. Till mottagarenheten kan 8 stycken ICS Termostater adresseras. Enheten kan styra upp till 12 st LK Ställdon 24 V. Enheten har ett inbyggt 24h program för ventil- och pumpmotionering. ICS-RF8 är försedd med tv stycken potentialfria utgngar som vid behov används för start/ stopp av pump och värmekälla. För att start/ stopp av pump och värmekälla ska fungera i ett större system kan flera mottagarenheter länkas ihop med BUS kabel. Vidare är enheten försedd med 1 st ingng för temperatursänkning via en extern signal, t.ex. GSM-switch. Frn enhetens inbyggda USB-ingng kan golvvärmesystemet enkelt loggas för kontroll av funktion/felsökning. Med hjälp av tillbehöret LK Antennkabel ICS kan enhetens antenn flyttas till valfri plats.
2 200 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Jämtlands län

El Skrivbord LINAK

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Bordet är i gott skick. Bordet funkar som det ska. Mått Höjd 70cm (Lägst) Djup 80cm & Bredd 120cm Finns i vår butik i centrala Östersund på Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne på gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr Lugnvik, Torvalla och Frösön 200kr Brunflo 350kr. Maila för frakt pris i resten av Sverige.
500 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj