Allt till salu inom "ljudkort propellerhead balance reason"

Sortering:
YAMAHA THR10X
Mölndal
Idag

YAMAHA THR10X Visa liknande

1 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Reason Balance och Essentials Ljudkort

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Säljer mitt Reason Balance ljudkort. Köpte det för ca 1,5 år sen men har inte alls använt det. Min dator var för gammal för att funka med det och nu när jag köpt ny dator inser jag att jag ändå inte använder det. Ingår även en licens reason Essentials. Kolla in propellerhead.se för mer info om program och ljudkortet. Men det är väldigt bra och lätt att använda. (Har använt samma på jobbet.) Kommer i originalkartong osv.
2 000 kr
Blocket.se
Studio och scenutrustning  ·  Linköping

Ljudkort och keyboard

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hejsan Jag säljer mitt ljudkort och min keyboard pga nya inköp. Allt är inköpt i år och har garantin kvar, original förpackning och alla kvitton medföljer. Keyboard: m-audio keystation 49 http://www.thomann.de/se/maudio_keyrig_49.htm Här kan du läsa alla data. För den hade jag tänkt mig 600kr Ljudkort: Propellerhead Reason http://www.thomann.de/se/propellerhead_balance.htm Här kan du läsa all data, självklart medföljer Reason Essential Version 2. För detta hade jag tänk mig 1600kr Allt är dock inköpt på 4sound och EJ thomann. Grejerna är nästintill oanvända. Intresserad, ring mig. mvh
600 kr
Blocket.se
Studio och scenutrustning  ·  Östermalm

Ljudkort Propellerhead Balance

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Är tyvärr tvungen att nu sälja detta ljudkort då jag ska ta mitt pack och flytta utomlands. Köptes på 4sound för ett halvår sedan och har självklart kvar orginalkartong och kvitto till produkten. Den har aldrig lämnat min rökfria studio och har inte en skråma. Skickar gärna med en skiva till Reason som hängde med i förpackningen, har ej rört denna då jag själv kör Logic Pro 9. Hör gärna av dig för mer info!
1 500 kr
Blocket.se

Propellerhead Balance + Reason 6 UG + klaviat

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Priser enligt 4sound M-Audio Axiom 61 2nd gen: 2699 Ljudkort Propellerhead balance: 3199 Reason 6 UG: 2139 Summa: 8037 Säljes i klump för 4900. Kan också sälja klaviaturen försig.
4 900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj