Quantcast
Till salu inom: ”

ljusstake apor apa steninge säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ljusstake
F
Örebro
Ljusstakar
F
Nyköping
Köpes

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Sovgunga från Mawok säljes då dottern vuxit ur den. Inköpt i februari 2011 och använd i fyra månader. Vi har varit jättenöjda med den och använt den både hemma och som "resesäng". Färgen är vit och brun med apmönstret och nät på sidorna. Skicket är som nytt. I priset ingår förutom gungan upphängningsanordning för vägg och dörr, sängkläder med vita och röda apor på samt en väska i tyg. Alla delarna kan ses på bilden. Sovgungan finns i centrala Linköping. Välkommen att titta!
Tänker vi på släktskapet mellan apa och människa tänker vi oftast på schimpansen. Betydligt mindre känd och helt väsensskild är en annan primat, som också har ett DNA som är nästan identiskt med människans: bonoboen. Till skillnad från schimpansens stundtals aggressiva och tävlingsinriktade beteende är den känslig och empatisk. Medan schimpansen är patriarkal är bonoboen matriarkal och dessutom utrustad med en rejäl sexuell aptit. Den ger en helt ny innebörd åt djungelns lag. I nästan tjugo år har den världsberömde antropologen Frans de Waal studerat de båda arterna. I Vår inre apa utforskar han fascinerande och skrämmande paralleller mellan apornas beteende och den mänskliga, motsägelsefulla, naturen. Inb. med skyddsomalsg. Svenska Förlaget, 2005, 283 sid. Nära nyskick
Nyskick. Kvinnan och apan" utkom i Danmark våren 1996 och såldes i 22 000 exemplar på tre dagar. Den inbundna boken kom ut i Sverige året efter och som pocket 1998. Därefter har en förstaupplaga på 100 000 böcker släppts i USA. Intäkterna från boken har författaren låtit donera till Lolwe, en fond för bistånd till tredje världens kvinnor och barn. Boken balanserar på gränsen mellan flera olika genrer, och dyker bitvis djupt ner i dessa. När den nyfikne sätter sig med boken för att börja läsa, lotsas man in i den engelska dimman och får en stark känsla av att det som nu ska dukas upp, hör hemma i thrillerformatet. Därefter kastas man snabbt in i ett kostymdrama, som skulle ha kunnat höra hemma i en roman från förra sekelskiftet. Efter hand får man också smaka på komedins dubbla bottnar och så småningom förändras handlingen till att likna science fiction á la Isaac Asimov. .
Mobil - giraffer och apor - plysch Musikmobil att hänga över sängen. Snurrar och spelar mysigt ovanför spjälsängen. Fästarmen monteras enkelt på spjälsängen eller vaggan. AVBETALNING - KREDITKORT - FAKTURA 14 dagars ångerrätt. Full nygaranti enligt Konsumentköplagen. Fortune International V.Hindbyv.14 - Malmö Öppet: Må,Tis:11-16.30 Ons:16-19 Fr:11-17 Lör,sö:11-16 TEL.040-128121,0708/550283 Köp direkt i webbshopen. Klicka på länken nedan.
Ljusstake/Apor/Apa/Steninge