Quantcast
Till salu inom: ”

ljusstake järvsöbågen säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ljusstake

Kungsbacka
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

har en ljusstake som jag köpte för några veckor sen på ett homeparty. den får inte plats någonstans hemma tyvvär. men den kanske skulle passa hemma hos dej :) den är använd endast en gång efter jag packade upp den. den är gjord av mörkt trä vet ej vad för träd det är kanske den är lakad??? det är glas skivor fram och bak och 2 träsidor på kortsidorna. den är 47,5 cm lång och 11,5cm djup. ring mej efter kl 12 på dagen jag har ett barn på 16 månader som måste få sova under förmiddagen. prutat och klart är den med.
Pigtittare i ek från "mormors tid". Felfri. Pris 150 kr Diverse ljusstakar och "glastermometer" Pris för allt på bilden är 75 kr Matchande gardiner i blått, grönt, citronmönstrat. Grön kappa täcker 2 fönster 2 längder i citronmönster 1 kappa till ett fönster i citronmönster 1 kappa till tre fönsterlängder i citronmönster 4 längder i blått Mer exakta mått kan lämnas vid intresse. Hemsytt Pris för alla gardiner 200 kr Hämtas i Norrköping Maila eller ring kvällstid 0706489191
2 st vita Adventsljusstakar, Järvsöbågen modell "liten" (74 cm bred och 24 cm hög). Köpta på Village för 958 kr (479 kr/st). Helt oanvända (pga passade tyvärr inte i mina fönster - jag behöver högre ljusstakar) och kartonger finns kvar. Säljer båda tillsammans för 450 kr. Vill helst inte packa för att skicka, men blir frakt aktuell står köparen för frakten.
Ljusstake, Järvsöbågen. 2:a sort. Priset i annonsen är ett uppskattat marknadsvärde och slutpriset kan bli både högre och lägre beroende på budgivning. Om du klickar på länken nedan kommer du till Kronofogdens Auktionstorg där du hittar fullständig information om tid och plats för visning och försäljning av objektet.
Vacker välvd ljusstake tillverkad i Järvsö. Någon lampa fungerar ej men när man har bytt ut den så fungerar bågen alldeles utmärkt.