Allt till salu inom "lodström"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Stereo och HIFI  ·  Södertälje

Handbyggd rörpreamp Lodström

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Handbyggd rörpreamp/RIAA-konverter av Jan Lodström. Den byggdes ursprungligen för en Hi-Fi-butik i Stockholm för att dema tonarmar, därav de många utgångarna. En utgång är moddad för line/cd, och man kan välja mellan lågohmig utgång (katoföljare) eller helt passiv, då signalen endast går via den stegade volymkontrollen. En raritet, med fantastiskt ljud.
2 500 kr
Blocket.se
Stereo och HIFI  ·  Nacka

Two great tube amps/rörförstärkare/ for sale

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Båda rörförstärkarna är byggda för drygt 5 år sedan av Staffan Tenbrock, känd adept till Janne Lodström. Det större steget är ett klassiskt KT- 88-bygge om 2x40 watt och konstruerad enligt konstens alla regler. De 4 Svetlanaslutrören är nästan nya. En extra Svetlana 88:a medföljer plus en specialkonstruerad anpassad voltmätare etc för att separat kunna justera tomgångsströmmen. Ingångsrören samt drivrören är dels 2 amerikanska militär-RCA från juni 1945, röda och stålinkapslade med beteckning 5693W, dels ett par Sylvania JAN-CHS-6SN7W från 1951 och med svart krage. Därtill 3 stora Lundahltrafos och en Lundahldrossel. Vidare en japansk högkvalitativ volymkontroll med superledande plastbana. Omkopplaren från Elma. Chassiet är specialbeställt och av anodiserad "ventilerad" aluminium. Polskruvar och RCA-chassihonor från Express. Blott komponentkostnaden dryga 15 tusen. Den andra förstärkaren är på 2x8 watt och har drivit ett par Ergolurar men kan förstås också driva ett par högtalare med extra hög känslighet. De 4 knappt använda slutrören är legendariska Telefunken EL-86. Smårören är 2 amerikanska GE JAN-6189W plus en ECC-85 från Telefunken. En dualmonokonstruktion med dubbla nätdelar och nättrafos. Utgångstrafos plus drossel från Lundahl. Det finns både telejackutgång och utgång via 4 polskruvar. Dessa och RCA-chassihonorna är också från Express. Båda förstärkarna är i mint skick. Prisidé: 8 tusen för den större, 3 tusen för den mindre eller högsta bud.
8 000 kr
Blocket.se

Sveriges Store Män, Snillen, Stasmän, Hjeltar och Fosterlandsvänner samt Märvärdigaste fruntimmer i 2 delar.

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 år
L R. Lodströms förlag. 1849. Ej angivet i någon av de 2 delarna s. Inbunden. Halv franska. Gott skick. bibliteks stäplad. .
250 kr
Bokbörsen.se
Konst  ·  Stockholm

OLJEMÅLNING Georg Lodström (1915-1972)

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
1945, vintermotiv, 24x33
100 kr
Metropol.se
Stereo och HIFI  ·  Eskilstuna

Rörsteg för ljudälskaren

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
1 st försteg LODSTRÖM 5+2 REMUS samt 2 st slutsteg DYNACO Mk II 50W. Har bara plåtat det ena slutsteget men dom är identiska och säljs tillsammans. Pris: högstbjudande Är du intresserad kan jag ta fler foton och skicka.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj