Quantcast
Till salu inom: ”

m-station talent för fotbollsfantaster säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Once
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjena, säljer nu min M-Station Talent pga tappat intresset för fotboll. Denna träningsstation passar alla åldrar och t.om stora proffsklubbar som t.ex Real Madrid, Benfica, Everton och Arsenal använder dessa till deras ungdomar. Jag köpte den i slutet av Mars och den är knappt använd, max 10 gånger. Den köptes för 5500kr och kan därför lägga mig på ett pris på 4500, men vid snabb och smidig affär så kan det prutas. Den avhämtas av köparen. Nås på telefon: 0727353730 mellan klockan 12:00 till 22:00.
Säljer nu mitt m-station talent som jag köpte i början av sommaren. Jag har själv använt det till både handboll och framför allt fotboll. Det är underhållsfritt och kan stå ute året om. Det är justerbart och går att vinkla i många olika vinklar. Det är också väldigt lätt att flytta på. Allting är orginal och köpt direkt från Munin Sports. För mer info klicka på länken nedan http://munin.e-supplies.dk/sv/ Säljer nu det till höstpris. mvh Oliver
Säljer nu grabbens M-Station som endast är ett par månader gammal. Han har använt den ett fåtal gånger och allt är som nytt. Detta är ett verkligt måste för den riktige fotbollsfantasten! Vill ni läsa mer om detta fantastiska träningsverktyg så gå in på http://www.muninsports.com/sv/m-station-talent/ Nypris för en M-station är 5.500!