Quantcast
Till salu inom: ”

mackmyra me-001 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Preludium:01 - De första dropparnaPreludium:01 är den inledande utgåvan i serien Mackmyra Preludium. Det är en ung, begränsad upplaga från de allra första destilleringarna av svensk maltwhisky. Här ingår både de första faten från Mackmyras pilotdestilleri (i drift 1999-2002) samt de första faten ur deras nuvarande destilleri (invigt i oktober 2002). Kort sagt är det de första dropparna av svensk maltwhisky.Såldes i en begränsad upplaga på systembolaget 2006.Pris 4000:-Säljer även Preludium : 04 för 1500:-( finns på systembolagets beställnignssortiment för 4995:- ) Båda flaskorna är i obrutna förpackningar.
Academic Work söker för kunds räkning flera innesäljare. Vår kund är Mackmyra Svensk Whisky. Mackmyras produkter återfinns både i Sverige och i utvalda butiker i utlandet. Företaget har vunnit flera priser för sin verksamhet under åren och är mycket framgångsrika inom sin nisch. Företaget befinner sig i en expansiv fas och söker därför nya medarbetare. Som innesäljare kommer du att arbeta på kontoret i Stockholm för att hjälpa till att ytterligare utveckla företagets affärsrelationer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Arbetsuppgifter: Som innesäljare kommer du att arbeta med att ringa befintliga kunder och potentiella kunder för att sälja in en av företagets produkter inför en lansering. Som säljare i detta uppdrag ligger fokus i att sälja företagets produkter samtidigt som du är relationsbyggande och jobbar för att stärka Mackmyras varumärke även på lång sikt.
Säljes: Mackmyra Whiskybibliotek Nr 837Mackmyra Whiskybibliotek är en numrerad utgåva utgiven i endast 1000 exemplar. Den innehållet 12 numrerade flaskor Mackmyra whisky:- 6 st Preludium, numrerade (om dessa flaskor som släpps i mellan 8.000 flaskor och ca 28.000 flaskor kan du läsa om på många ställen). De säljs styckvis för upp till 10.000 kr/st.- 6 st Privius, MYCKET EXKLUSIVA och mycket bra flaskor Mackmyra Privius. Dessa flaskor finns ENDAST i 1.000 numrerade flaskor av varje och recepten är mycket speciella och verkligen bra och jag kan nämna att en av dessa flaskor har av den numera hädangångne whiskygurun Michael Jackson utsetts till en av världens fyra bästa maltwhiskys någonsin!!! Dessa flaskor har ALDRIG sålts på den öppna marknaden, mer än som en del av ett bibliotek. Det går ej att sätta ett värde på dem, eftersom de är så extremt exklusiva och limiterade.- En exklusiv bok om Mackmyra numrerad i 1.000 exemplar.- Alltihop är förpackat i specialdesignade kartonger och garanterat den ultimata gåvan till den store whiskyentusiasten!Bilder finns att skicka om så önskas.Pris: 25000 krPlats: Sundsvall, Västernorrland
Hej!Har 2 st flaskor Mackmyra Preludium 04 till salu.Nedan följer lite info om produkten.Grunden till Mackmyra Preludium 04, utgörs av Mackmyra Elegant lagrad på ex-bourbonfat, där Mackmyra sedan blandad i svenska ekfat, använda champagnefat och en del använda sherryfat! De har även lagt i lite av något som de kallar för röksvans! Det är från deras pilotperiod då de efter en omgång av receptet rök körde elegant receptet som då tog åt sig röksmak. Priset på systembolaget för dessa flaskor är 5000Kr/Flaska och är ett beställningssortiment. Jag säljer dessa för 3800Kr för en flaska, alternativt 7000Kr för båda. Det är den perfekta presenten att ge bort till chefen, vännen, kollegan eller till en seriös whiskeysamlare som uppskattar livets goda. Endast seriösa köpare tack. Maila till mig om det är något ni undrar över eller har frågor om.