Quantcast
Till salu inom: ”

mania spyder säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan. Tänkte sälja vidare mitt projekt som jag nog tyvärr inte kommer få tid att bygga klart. Det är 1 av 57 tillverkade kit car karosser sen -92 så det är en väldigt speciell kaross. Den är byggd på volkswagen chassi med en ruskig motor i! Helt special byggd med Garett GT37 turbo, Autronic sprut, MSD tändning och en massa annat godis. Porsche bromsar med skivor runt om. Bilen är till 90% klar minst! Är även förbesiktigad med plastkaross och skivbromsar, så ska inte vara några större problem att få den igenom besiktningen. Ring eller maila, så kan jag berätta mer och skicka mer bilder. Har ingen panik med att sälja bilen, så inga skambud tack! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
det är ett Unikt tillfälle kommer över en kaross till en mania spyder ett bra alternativ och mera ovanlig än porsche 356 tycker synd det bra ska bli liggade bättre sälje i väg den till någon som har mera tid =) Lite basfakta om den Mania Spyder var en svensk byggsatsbil från Falköping. Det var en roadster baserad på antingen VW Typ 1 eller ett eget chassi. Över 50 byggsatser såldes, ett svenskt rekord för en byggsatsbil i egen design
Jag har en Spyder Mania V8, det är en svensk sportbil med "rörramchassi", mittmonterad Rover V8 kopplad till en Audi låda. Det mesta finns till bilen, nya Compomotive fälgar med frächa däck. Det är tydligen bara runt 50st. tillverkadade med röra chassi. Den behöver dock kärlek, som jag tyvärr inte kan ge den har ej garage eller tid, fler bilder kan mailas dom är tydligen för stora för blocket. Billigare vid snabb affär.
Bilen är en Mania. Byggd med ram av fyrkansjärn men en Rover v8 (motorn fungerar går att starta) Audi vxl låda, Bmw bromsar runt om( skivor) Compmotive fälgar ( dyra) Hjulbas 2,35 Stolar finns samt lampor mm. Det som måste göras är instrument samt fixa finishen.Denna bil har gjorts i över 50 ex. 22.500:- eller bud kan ta byte.
Specialbyggd kaross, ett av få exemplar! Design: Ulf Bolumlid Byggd på okortad, förstärkt bottenplatta fr VW. Ca 150 hk, vikt ca 600 kg. Reg år -94. Gokartkänsla! Ett riktigt fynd! Kommer inte igen !