Quantcast
Till salu inom: ”

mikroskop säljes

Tidigare annonser till salu

Inbunden i förlagets klotryggsband med tryckta kartongpärmar, vackert illustrerade. Vikt cirka 350 gram. Em. Girons Förlag, 1871. (6) + 241 sidor. Något nötta hörn och kanter, blekt rygg med delvis trasiga falsar på den högra sidan, något gulnade och fläckade pärmar och pappret borta upptill på det främre högra hörnet, dock naggar det endast den vakra omslagsbilden i kanten. Snitten är gulnade och något fläckade och inlagan är också gulnad med någon enstaka fläck, men trots allt, ett relativt fräscht exemplar av en ovanlig bok. Boken är illustrerad med 199 träsnitt med exempel på den fascinerande värld du kan upptäcka med ditt mikroskop. En namnstämpel på försättsbladet("(...)Gyllensvärd"). Översatt från tyskan av A. M. Selling.
Färgskrivare Canon Pixma iP5000 säljs för 500 kr Orginalpriset är 1440 kr Den eleganta exteriören och den höga hastigheten gör den avancerade PIXMA iP5000 till en idealisk skrivare för krävande användning. Bildkvaliteten är extremt hög tack vare den mikroskopiska droppvolymen 1 pl först i världen i iP5000. Egenskaper Skrivare med fotokvalitet och sensationell droppvolym 1 pl, 9600x2400 dpi upplösning och FINE-teknik Dubbla pappersfack, inbyggd duplexenhet och CD-R/DVD-utskrift Upp till 25 sidor/min i svartvitt eller 17 sidor/min i färg PictBridge-kompatibel för direktutskrift från kameror Separata bläckpatroner sparar resurser och kostnader
Telefonen är i gott skick, och skyddsskal för baksidan ingår. I paketet ingår allt som fanns i kartongen vid inköp. I angivet pris ingår också baksideskal, Tech 21 d30 (mycket rubust) och billaddare. Några små, mikroskopiska, repor kan skönjas men syns bara då telefonen är avslagen. Låst till 3. Kan skickas till hela Sverige. Kontakt via mail då jag inte alltid kan svara i telefon. Ange telefonnummer om ni vill bli uppringda.