Quantcast
Till salu inom: ”

morfar ginko bok säljes

Morfar Ginko
F

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

VoO bok

Nyköping
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Go'boken 2000. Det bästa Lillebjörn vet är när han får gå och hälsa på morfar om fredagarna. Då dricker de te tillsammans, och sedan klättrar de upp i trädkojan ute i trädgården. Där sitter de och tittar ut över världen, och morfar brukar berätta om när han själv var ung. Men en dag hamnar morfar på sjukhus och är alldeles för trött för att orka berätta någon historia. Då får Lillebjörn berätta för morfar istället. Just som han har berättat färdigt har morfar somnat - och sover så djupt, så djupt.... En vacker känslosam liten berättelse om hur det kan vara när någon i familjen går bort. Kartonnage, pärmarna har en del repor, lite skav på kanterna annars fint skick.
Carlsen if. Fjärde uppl. 1978. Inbunden. Förlagets pappband. Trådbunden. Illustrationer av Henri Rousseau. Svensk översättning: Margareta Strömstedt. Originalets titel: MORFARS REJSE TIL VESTSKOVEN. Opaginerad. 35x24cm. 515 gram. Mycket gott skick. SAGAN OM MORFARS RESA TILL STORA SKOGEN är en nutidssaga berättad av Flemming Johansen till den franske målaren Henri Rousseaus tavlor från slutet av 1800-talet. 'Morfar' är allas morfar och sagan är som ett enda stort äventyr. Den Vilda Skogen kan ligga strax utanför ditt hus eller din stad och det är en skog som håller på att slukas av motorvägar och bensinmackar. Boken är skriven åt Julia och Sara, men inte bara åt dem! Den är skriven åt alla människor från fem år och upp till morfars ålder och till gammelmorfars ålder och till gammelgammel... Med boken i din hand ser du in i en svunnen skogsvärld, som blir till verklighet i det ögonblick som du själv träder i i bilderna....
Hej! Säljer typiska retro-leksaker: 1. Paddingtons födelsedagsfest LP skiva i fint skick! PRIS: 50 kr 2. Morfar Ginko bok, retro! Sliten men alla sidor är hela. Det är en saga i olika kapitel! PRIS: 100 kr 3. Massvis med retro-bokmärken: bilar, indianer, flygplan, fordon etc. PRIS: 150 kr Priserna kan diskuteras. Hämtas i Nacka!