Quantcast
Till salu inom: ”

ny thule takboxlift slumpas säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Justerbart universaltakräcke från Thule, använt till en Seat Ibiza -04, men ska passa även andra bilar, dock har vi inte kvar informationen om vilka. (Välkommen att prova) Takräcket fästes ovanför bakdörrarna och om takkanten för att sedan juateras in till rätt längd. Oerhört smidigt. Säljes pga att vi köpt ny bil. Hämtas i Hammarby sjöstad Takräcket är i absolut nyskick. Slumpas för endast 200 kr!
Takboxen är svart i oöppnad kartong och har måtten 2350x940x350 mm och rymmer 430liter. Är öppningsbar från båda hållen. Lastbågarna är av typen Thule Rapid Wing Bar 127 (aerodyn. utformade) 1270mm långa och passar till reelingbredd 960-1200 i ytterkant. På bågarna sitter Fotsats Thule Rapid 757. Både takboxen och bågarna är låsningsbara och helt nya och oanvända. Lägsta pris på nätet jag har hittat är 9147kr Slumpas bort pga felköp Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
cykelvagn som kan anv som vanlig barnvagn samt joggingvagn med de extra hjulen... regnskydd mm ingår. riktig kvalitetsvagn nypris 6800 kr pris 3400 NEDAN Thule Chariot Cheetah 2 är en lätt och smidig Cykelvagn för två barn. Den är lite enklare än de andra Thule cykelvagnarna, men är fortfarande en rejäl och högkvalitativ cykelvagn. Med ett Jog kit som köpes separat blir den en lätt och snabb joggingvagn!
Perfekta sättet att förvara skidbox. Modell Thule Multilift 572. Smartaste sättet att förvara en takbox, kajak eller surfbräda. Har du ont om plats i garaget? Vill du kunna lasta och sticka direkt? Med hjälp av Thule Multilift hissar du enkelt upp takboxen m.m. i garagets tak när den inte används, och kan snabbt hissa ner och montera den när du ska iväg. • För montering under garagetaket. • Lyfter enkelt lasten med hjälp av en hissanordning. • Lyfter upp till 100 kg. • Perfekt för takboxar, kajaker, surfbrädor m.m - See more at: http://www.mekonomen.se/bil/tillbehor/takboxar/tillbehor-takboxar/boxlift-pa284022sv#sthash.QkMFDCGI.dpuf Har varit monterad, därav halva priset. Säljes pga platsbrist
Helt ny kvalitetshisssanordning för att smidigt kunna hissa takboxen upp och ner från bilen. Oöppnad förpackning. Kostar ny 975:- slumpas för 475:-!