Quantcast
Till salu inom: ”

oljetank demontering blekinge säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Torgvantar

Sölvesborg
Blekinge
F

Tidigare annonser till salu

Hej.Behöver du mer plats i källaren så tar jag bort din oljetank. Jag kapar ner din tank och tar bort innehållet och plåten. Det ända jag lämnar är ett tomrum. - Jag har F-skatt - Aldrig rök eller gnistor - Innehar certifikat i "Heta arbeten" Glöm inte att använda rotavdraget 50% på arbetskostnaden. Observera att dessa arbeten inte alltid ger rätt till rotavdrag. Då rotavdragen prövas individuellt rekommenderar jag att du i förväg tar kontakt med skatteverket och frågar vad som gäller för Er. Ber jag dig ringa följande nummer: 0771-567567. Detta är till skatteverket. Tank upp till 3 kubik 1500:- med rotavdrag annars 3000:- inkl moms. Över 3 kubik diskuterar vi fram ett pris. Panna 2500:- inkl moms. Arbetar i hela Skåne och Blekinge Gärna skriva mejla.
Hej vi utför oljetanks demontering samt bort forsling av pannor stora som små. Vi tömmer, skär ner , bär ut , sanerar och kör iväg skrotet Vi verkar i hela Blekinge och har många års erfarenhet. Att kunden ska vara nöjd är viktigt för oss, så vi försöker alltid göra "snygga jobb" och lämna det snyggt och städat efter oss. F-skatt, Försäkring och mycket erfarenhet. Pris ex. Tank 3 kubik 2000+moms Villa panna 1200+moms Tank & panna 2800+moms Frågor eller beställning av jobb ring Tel 0709-320604 Mvh Micke
Vi tar ut din villatank säkert och smidigt. 3 kubik 2750:- + moms
CTC 1100 Family Oljepanna säljes komplett med Bentone oljebrännare samt oljetank i plast och skorsten med takhuv. Allting är från 1998 och i fungerade skick vid demontering som skedde under april månad 2016. Oljetanken är på 2 kubik. Säljes i befintligt skick.