Till salu inom

"ombyggda bussar säljes"

Tyresö
Igår

Partybuss

20 000 kr
Blocket.se
Ekerö
5 år

Merca-77,Husbil 9 m, vetera...

85 000 kr
ABC-Annons.se
Butik Sverige
8 år

Hyra kontor, City

Hyrahyra.se
Butik Sverige
8 år

Hyra kontor, City

Hyrahyra.se
Butik Sverige
9 år

Hyra kontor, City

Hyrahyra.se
Norrköping
Igår

Volvo 940 m50Turbo Drifting

70 000 kr
Blocket.se
Karlstad
Igår

Renault Master service buss

195 000 kr
Blocket.se
Ulricehamn
Igår

Scrambler Yamaha xj500

28 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Kontor  ·  Sverige

Hyra kontor, Sollentuna

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 år
Om fastigheten Vi kan erbjuda kontor från 188 kvm - 1800 kvm med flexibla möjligheter för det kreativa företaget. Omgivning Fastigheten ligger vid Sollentuna Centrum med ett bra läge både för både bilburna och de som åker med vår lokaltrafik. Närservice Sollentuna Centrum uppfördes och invigdes den 13 november 1975 och är nu ombyggt och invigt under 2010 I Centrumet finns butiker och restauranger och en rad serviceinrättningar, det består av ca 20 000 kvadratmeter med drygt 40 butiker, varav en större livsmedelsbutik. Kommunikation Bra kommunikationer med pendeltåg från Sollentuna Centrum och bussar som tar dig runt i Sollentuna och till grannkommunerna. Lokaltyp Kontor 568 m²
0 kr
Hyrahyra.se
Lägenheter  ·  Hisingen

Kanonläcker 2:a med solig balkong

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
En kanonläcker ljus 2:a med öppen planlösning uthyres i 2:a hand, passar för ett par eller en person. Belägen i privat ombyggd villa på andra våningen med balkong i söderläge. Lugn och stilla villastadsdel centrala Hisingen. Nyrenoverat kök, fräsch, lättmöblerad, stort badrum och stor klädkammare. Egen ingång, gemensam tvättstuga. I hyran ingår värme, vatten och Viasat, hushållsel tillkommer. Mycket goda kommunikationer, nära buss och spårvagn. Ej barn, djur eller rökare. OBS! uthyres i max två år till skötsam person med god ekonomi och jobb. Jag kräver två månadshyror i förskott. Skickar gärna fler bilder till den som är nyfiken. Kontakta mig för visning.
6 900 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Luleå

Crossbuss master -02

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En mycket fräsch Renault Master som är ombyggd och typad för 4 pers.-11 Drag sattes på vid ombyggnaden. Kamrem bytt, ac(måste fyllas på), webasto m tidur, extra batteri, fräscha sommardäck, Växellådan bytt vid 10000 mil pga fabrikationsfel, nylackad-11, ingen rost, drar lite soppa, nya hjullager, nya stag i framvagn, extraljus, full dokumentation , Bilen växlar och går mycket bra. Har använts som Crossbuss på sommaren. Ev byte större liknande buss. Seriösa ringer först sen mer bilder på mail om så önskas.
75 000 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Västmanlands län

Lgh Uthyres i andra hand

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
En fin 2.5:a som är ombyggd till 3:a med inglasad balkong på markplan på 67kvm. jag önskar hyra ut den 6mån -1 år(beroende på föreningens godkännande) lägenheten är i bra skick och kan hyras ut redan från 1 Feb! det krävs dock att föreningen godkänner dig, alltså inga betalnings anmärkningar och kronofogdenskulder! Lägenheten är belägen på Bjurhovda i ett fint barnvänligt område med bra grannar!det är även nära till sjukhuset och bra bussförbindelser till stan ca 10-15 min med buss.även hällashopingcenter är nära. parkering finns! är ni intresserade skriv lite om er och vad ni önskar er via mail så återkommer jag.
4 800 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

1:a i Mölndal uthyres i andrahand

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej Jag har en 1:a i Mölndal jag skall hyra ut i andrahand till att börja med i ett år. Lägenheten är på ca40 kvadrat, ligger i ett lugnt område med egen parkering. El och vatten ingår i hyran. Lägenheten ligger i en ombyggd villa med fyra andra lägenheter så det finns möjlighet till bakgård med stor gräsmatta och uteplats. Nära till buss och spårvagn som tar knappt 20min in till Göteborg centrum. Uthyres från den 1 Maj. En månadshyra i deposition. Mvh David Svensson
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj