Quantcast
Till salu inom: ”

opel commodore a coupe till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Bes u.a till 2013-08-31. Bra kaross. Weber 36/36 Motorn går mycket fint. Växellådan låter lite illa som på de flesta. Finns rostblåsor framför bakhjulen som bör åtgärdas. Inredningen är ej vacker, se bild. Det mesta i bromsväg är nytt. Nya däck. Alla snobbringar och centrumkapslar finns. Tycker ni att det är dyrt? Jaska ni inte ringa på den här utan någon annan Coupe. Ej mail. Ej byte.
Bra skick mekaniskt men med dålig lack. Väl fungerande drivlina och bromsar, bra däck. Motorn startar lätt och går jättefint. Dåligt reparerad skada över vänster bakre hjulhus. Rostfri under, ser inte lagad ut. Vinyltak i gott skick, framsäten spruckna i klädseln. Originaldetaljer som ratt, mittkonsol och backspeglar finns kvar. Bes u.a sommaren 2009, därefter avställd inomhus. For export price will be 2200 Euro.
Vill nu sälja vårt far/son projekt pga att vi tänker på att satsa på ett race-chassie istället för ett driftingprojekt!! Bilen ifråga är en Opel Commodore Coupé GSE 77:a. Mycket jobb kvar på bilen men ett perfekt banracing/drifting-projekt. Skivbromsar runt om, 17" fälgar en bra däck, tom på inredning, instrumentpanel i bagaget, nya gula Koni-dämpare medföljer. Motorn som sitter i är en 3 liters sexa från en Omega 3000 med växellåda från Getrag. Underredet ser ut som nytt, enda rosten som finns är ett hål på ca 7 cm i diameter i reservhjulsbaljan.
Hallå gott folk! Pga tidsbrist säljer jag min Opel Commodore. bilén är nybesiktad och går nu 2 år, nästa besiktning senast 2013-07-31. Givetvis skattefri. 2-dörrars coupe med 2,5 liters rak 6:a och automatlåda och bakhjulsdrift. vad gäller rost är bilen i gott skick, norrlandskörd, jag köpte bilen i värmland. bilen har dragkrok, året-runtdäck med ca 7-8mm mönster kvar, fläktar, värme, torkare mm fungerar som det ska. det finns en del fix med bilen, skönhetsfel, men bilen startar och går som den ska med lite orolig tomgång ibland så inget akut som måste fixas utan det är bara sätta sig i och köra! grundskicket på bilen är riktigt bra så bilen är väl värd att lägga lite tid på. det primära att greja är lacken som är lite tråkig, vänster bakskärm är gråmålad. bilen kan ses och provas i Norrköpingstrakten. jag har inte tid att skicka bilder utanintresserade får komma och se bilen med egna ögon. byte kan vara intressant mot besiktad dieselbil. annons kvar= bil kvar! pris: 8900 kr och jag vill att endast seriöst intresserade anmäler sitt intresse. maila eller ring 0700-381098