Quantcast
Till salu inom: ”

pantbank kejsarlänk säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Pantbanken
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kejsarlänk i 18 k svenskt massivt guld i absolut nyskick, endast använt ett fåtal gånger vid högtidliga tillfällen. Längd: 50 cm Vikt: 83 g Bredd: ca 0,6 cm Jag möts gärna upp i valfri pantbank eller guldbutik i Malmöregionen för att göra upp affären om så önskas. Säljes till högstbjudande, men bud under 25.000 kr kommer ej att accepteras! Endast seriösa köpare tack : ) Mvh Sofia Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej på er!! säljer nu ett helt ny tillverkad och oanvänd kejsarlänk halsband. Halsbandet glänser jätte mycket och är i Topp kvalité !!!. Information om halsbandet 18 Karat Svensk guld Längd: 64 Cm Vikt: 146 Gram Priset är 36 500 kr. För min & din säkerhet väljer jag att affären ska ske inne på nån bank eller pantbank. Snälla ENDAST seriösa köpare!! Har ni frågor så mejla eller ring mig. Ha en fortsatt trevlig dag!!. Med Vänlig Hälsning.
Halskedja Kejsarlänk 18K trefärgad 46,5cm 30,5g Ref nr: S31004497 Denna vara är en återropad pant och säljs av Sefina Skärholmen, Skärholmsgången 1, telefon 08-400 504 90. För mer information om denna vara vänligen ring kontoret. Om företaget Sefina Pantbank är Nordens Största Pantbank. Vi har varit med sedan 1884, och erbjuder mycket konkurrenskraftig försäljning av värdesaker. Ofta ligger våra varor kring 50% av nypris. Du hittar unika smycken, klockor, teknik, konst, silver, guld och instrument, bland annat. Nya varor kommer in varje dag. Välkommen!
Hej! Nu har jag och brorsan bestämt oss för att sälja våra splitter nya kejsarlänkar. Vi fick dem som present för drygt en månad sen men känner att dem inte kommer till användning. Ena länken är på 158.1 gram och är 55 cm lång. Den andra är på 110 gram och är 55 cm lång. Vi säljer dem för 250kr/gram. Vi är inte desperata och accepterar inga skam bud tack! Affären görs på bank eller pantbanken för bådas säkerhet.
Hej! Jag vill nu sälja min kejsarlänk som är i hur bra skick som helst och köpt på Kaplans för en månad sedan. Den säljes för så bra pris på grund av att jag snabbt behöver kapital till min enskilda firma där jag säljer kläder. Karathalt: 18k Vikt: 124,8 gram Längd: 56,5 cm PRIS: 33500 SEK Affären görs upp antingen i en pantbank eller i en bank.