Quantcast
Till salu inom: ”

pixelfel saab sid reparation säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Går det inte längre att uttyda vad som står på färddatorn i bilen? Detta är ett väldigt vanligt fenomen på Saab 9-3 årsmodeller mellan -98 till -03! Inga problem, vi har lösningen! Vi byter helt enkelt den felande delen, i detta fall flatkabeln mellan kretskortet och displayen. Kanske har du redan provat "forumtricket" och gått på kabeln med ett alldeles för varmt strykjärn? Vi löser det, har nog faktiskt sett de flesta hemmalösningarna vid det här laget! Priset är 1500kr inklusive moms och 2 års garanti! Du kan komma in och lämna din display för reparation över dagen, alternativt skicka den per post och återfå den reparerad dagen därpå! Vi finns i Karlstad och numera med filial i Örebro! Innehar F-skatt, är momsregistrerade och kan naturligtvis fakturera Er som har företag. OBD Tuning Karlstad Lantvärnsgatan 10 652 21 Karlstad (Besöksadress: Faktorigatan 21) Tel: 054-830480 Mobil: 0739-998555 info@obdtuning.se Filial Örebro: 0700-370014 orebro@obdtuning.se Mer information
Denna 9-5'a är påkostad en hel del reparationer som gör den driftsäker under överskådlig framtid. Bla: * Ny kamkedja, kamkedjesträckare, drev och transmissionskåpa. (2010). * Bytt turbo. Mitsubithi-aggregatet som sitter i AERO-modellerna. (2011). * Ny bakre ljuddämpare. (2012). * Bytt V nedre länkarm. (2013). Själv köpt och via BILPARTNER i Hbg, monterat på vinge på bakluckan. Något jag anser bättrar på både det estetiska och minskar nersmutsningen av bakrutan. Bilen är utrustad med SE-paketet. Några saker att nämna är t.ex: * AC3. (Stora färddatorn). * Utdragbart armstöd mellan stolarna. * Dimljus fram. (Korrekt inkopplade). * Helskinn/Helläder. * Kyla i hanskfacket. * Mellanstereon utan sub-bas. (Ett extra förvaringsfack i bagaget istället). * Lastskenor med tillhörande öglor. * Avtagbar/demonterbar dragkrok. (Får dra 1320 Kg på B-kort, 1800 kg med BE). Önskvärt hade varit sätesvärme bak, det saknas. Utöver detta ingår: * Bagagerumsmatta. * Takbågar. Bilen har varit en bruksbil så den har sina skavanker och mindre rostangrepp men är i det stora hela mycket bil för pengarna. Förre ägren hade den som tjänstebil och bytte bla alla emlbemen. Jag tror även han bytte SID, för det är inga pixelfel i denna. Fel/problem just nu: * Motrolampan lyser. Den ger felkod P1110 (Magnetventil turbo). Bilen går helt UA! Koden betyder "Osäker dift). Inte helt ovanligt. Ny ventil kostar ca 550 kr. Den får du byta om du vill. * Höger länkarm kan nog komma att behöva bytas den med om 1-2 år. Vid smidig affär kan jag skicka med ett bra verktyg. Mer om det och eventuellt konstruktivt prutanden kan vi ta på plats. "Sistapriset... kompis" får "sistapriset-svar" sedan är det bra med det. Tror jag fått med det mesta men reserverar mig mot felskrivningar.
Nu är det dags att sälja gamla Silverpilen! SAAB 9-3 2.0t SE -99 (154 hk) Färg: Silver Mätarställning: Drygt 23000 Skattad för 2013 och besiktad fram till oktober. Kända fel på bilen: AC ur funktion efter att den skurit. Antenn till radio har lossnat (men följer med om man vill reparera, motorn fungerar utmärkt). SID:en har inga pixelfel, men knapparna fungerar dåligt, och delen med klockan tappar ljusstyrka. Större rostansamlingar på dörrar. Saker som är gjorda senaste tiden: Bromstrumma bytt bak (kommer tyvärr inte ihåg om det var vänster eller höger) efter nerslag på besiktning om ojämn bromsverkan bak, ombesiktad utan anmärkning. Byte bromsskivor och belägg fram för ca två år sedan, samt byte bromsrör och handbromsvajer) Nytt batteri förra vintern. Reparation av ledning för styrservoolja efter läckage för ett halvår sedan. Dubbade vinterdäck på alufälg som gått en vinter. Sommardäck på alufälg där två har gått en sommar, två tre somrar men fortfarande med bra mönster, klarar minst en sommar till. Lite skönhetsfel etc, men motorn går alldeles lysande och har aldrig krånglat. Har nästan alltid fått motorvärme på vintern (Calix-kontakt), så oftast snälla starter. Service gjord vid 22500 mil. Bilen står i Solna om man vill komma och kika. Vill inte bli störd av telefonförsäljare eller däcksparkare. Vinterdäcken sitter på just nu, men kan skiftas snabbt om man vill få det gjort. Helst snabb affär. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.